Antena Căutare

Burlacul 12 martie 2021. Deși părea că s-a legat deja o prietenie între unele dintre concurente, tensiunile au apărut

Pretendentele la inima Burlacului au început să se instaleze în vila de lux. Îmbrățișările și felicitările au apărut imediat, însă dublate de "săgeți" fine: "Voi sunteți arogantele?".

Burlacul 12 martie 2021. Deși părea că s-a legat deja o prietenie între unele dintre concurente, tensiunile au apărut Galerie
Deși părea că s-a legat deja o prietenie între unele dintre concurente, tensiunile au apărut | Antena 1/ Burlacul

Fetele au fost cazate într-o vilă de lux și au la dispozție tot ce este necesar pentru un trai fără griji, cât timp vor face parte din sezonul șase al emisiunii Burlacul. Încă din primele clipe au dat năvală în camere pentru a-și alege cel mai bun pat și unele dintre ele au legat prietenii.

Prieteniile sunt puse sub semnul întrebării într-un concurs pentru inima aceluiași bărbat, lucru care s-a observat imediat. Prima replică pe care a dat-o Malinka când a intrat în cameră și a văzut "dulcegăriile" dintre fete: "Voi sunteți arogantele?".

Fetele sunt volubile, zâmbesc mult, vorbesc mult, își exprima părerile, însă ceea ce ele nu știu este că, pentru Andi, comportamentul lor din interiorul casei este un element important în decizia pe care o va lua seară de seară.

Citește și: Burlacul 12 martie 2021. Cum arată vila de lux în care fetele vor locui pe parcursul emisiunii Burlacul

Primele reacții în interiorul camerelor luxoase. Unde au existat nemulțumiri

Pentru că oamenii sunt diferiți, nu pot fi de aceeași părere și nici nu pot avea aceleași gusturi, fetele le-au respins pe unele dintre pretendente, iar pe altele și le-au apropiat. Rămâne de văzut cât vor dura amicițiile și când au loc primele răfuieli!

Fetele sunt încercate de nerăbdare și pare că între ele s-a legat deja o prietenie, de exemplu Iulia Cazacu și Simona Bălăceanu își exprimă bucuria de a sta împreună, pat lângă pat și se îmbrățișează strâns: "Ce mă bucur că suntem împreună", spune Iulia.

Momentul de bucurie a fost imediat întrerupt de Malinka, care a tăiat atmosfera, întrebându-le dacă ele sunt "arogantele": "Eu sunt cu energiile, simt oamenii. Îi citesc pur și simplu!", spune Malinka.

Citește și: Burlacul 12 martie 2021. Rodica Budurcă se retrage din emisiunea Burlacul. Motivul pentru care blonda pleacă acasă

Camerele sunt împrățite cu mare ușurință pe baza conexiunilor de moment și a prieteniilor de circumstanță.

Bianca Bonef este foarte bucuroasă de camera în care va sta alături de alte fete: "Eu deja mă simt în habitatul meu natural. E piscină, e vilă, e view, e pe lux, e pe rafinament, e pe ce trebuie", spune tânăra de 20 de ani din Galați.

Totuși, fetele nu uită de ce au venit aici și încă de la primele discuții își reamintesc una alteia intențiile: Andi Burlacul! Domnișoarele discută despre mărimea patului și cât de încăpător ar fi pentru o noapte alături de ele si de Burlac.

Turcia, “granița dintre două lumi”, locul unde caracterele vor ieși la suprafață

Dornic de noi experiențe și nerăbdător să afle mai multe despre fetele care vor să-i cucerescă inima, Burlacul le-a pregătit fetelor multe surprize și clipe fantastice: “Am plecat din România ca să ne deconectăm de cotidian, de griji și să ne concentrăm mai mult pe sentimente, pe trăiri și pe emoții”.

Turcia, “granița dintre două lumi”, așa cum o numește Andi, este țara în care fetele și Burlacul vor păși pe drumul dragostei.

Citește și: Burlacul 12 martie 2021. Angela Antocel a venit în locul Rodicăi Budurcă la Burlacul. Andi Constantin s-a dus în fața blocului ei

Din 25 de pretendente la inima Burlacului, doar 15 au fost norocoase să-l descopere mai mult pe Andi Constati, alături de care au ocazia de a ajunge în Turcia pentru a încerca să îi cucerească acestuia inima definitive.

Astăzi, în cea de-a doua ediție, cele 15 fete rămase au sosit în Turcia, într-o vilă impresionantă pe care o vor împărți pe parcursul competiției.

După ce în prima ediție s-au întrecut în a-i atrage atenția, fetele așteaptă acum cu nerăbdare întâlnirile cu Burlacul, la Istanbul. Ceea ce ele nu știu însă este că Andi le-a pregătit multe experiențe de neuitat, dar și la fel de multe surprize.

Urmărește emisiunea Burlacul aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Burlacul 12 martie 2021. Primele tensiuni între Georgeta Catrina și Iulia Cazacu. De ce și-au aruncat replici dure cele ... Burlacul 12 martie 2021. Rodica Budurcă se retrage din emisiunea Burlacul. Motivul pentru care blonda pleacă acasă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x