Antena Căutare

Burlacul 19 martie 2021. Iulia Cazacu, hotărâtă să refuze trandafirul de la Andi Constantin: ”Nu duc lipsă de admiratori"

Tensiunile dintre fete apar din ce în ce mai des, iar acest lucru o afectează pe Iulia Cazacu, care este mai hotărâtă ca niciodată să renunțe la trandafirul de la Andi Constantin în urma celor întâmplate.

Iulia Cazacu într-o rochie lungă și roșie Galerie
Iulia Cazacu a avut parte de un val de întrebări din partea celor care au rămas acasă

Ziua fetelor a început cu un date de senzație între Andi Constantin, Iulia Cazacu, Malinka Zina și Roxana Răpăilă, iar sosirea lor la vilă trezește curiozități în rândul celorlalte fetele care le-au așteptat cu nerăbdare.

Cele trei s-au bucurat de momente de vis alături de Burlacul și au trăit una dintre cele mai frumoase experiențe, chiar pe o pistă de karting, unde s-au luptat și au încercat să îl impresioneze pe Andi cu curajul lor. Acestea au avut ocazia de a-l cunoaște mai bine pe bărbatul pe care și-l doresc lângă ele și de a experimenta noi activități extreme.

Iulia Cazacu a lăsat deoparte inhibițiile și a luat atitudine în fața lui Andi, pe care l-a luat imediat la o întâlnire între patru ochii, unde au discutat despre o eventuală iubită a tânărului, care nu există, de fapt.

Citește și: Burlacul 12 martie 2021. Primele tensiuni între Georgeta Catrina și Iulia Cazacu. De ce și-au aruncat replici dure cele două fete

Deși au venit cu zâmbetul pe buze și pline de entuziasm, atunci când au intrat în casă s-a observat o tensiune între concurente. Iulia Cazacu a fost luată la întrebări de către celelalte fete din competiție, lucru care i-a displăcut cumplit.

Iulia Cazacu, mai pregătită ca niciodată să părăsească emisiunea

Încă de când a pășit în casă, Iulia Cazacu a avut parte de un val de întrebări din partea celor care au rămas acasă astăzi, însă nu a vrut să dea prea multe detalii despre date-ul său și despre ceea ce a vorbit cu Andi.

Malinka Zina a fost cea care i-a povestit Vanessei Țone, cât și Simonei Bălăceanu despre întâlnirea lor și despre gestul făcut de Iulia, care a devenit imediat subiect de nemulțumire și bârfă a tinerelor.

După ce a coborât din cameră, concurenta a fost luată din nou la întrebări despre subiectul pe care l-a abordat în compania lui Andi Constantin. Aceasta a dezvăluit faptul că au clarificat dacă există o iubită sau nu în viața lui, iar acest lucru le-a deranjat pe fete, care i-au adresat și mai multe întrebări ce au enervat-o peste măsură, dar au și provocat-o.

"Când mă enervez nu mai gândesc, parcă în mintea mea e așa blank și gata. Iese ceva din mine și trebuie să spun tot. Deci nu mai puteam. Mă atac foarte mult, pun la suflet toate chestiile. Așa sunt eu, pun la suflet, chiar dacă mă împac cu persoana aia peste 5 minute. Asta sunt eu, mie îmi place să fie pace.", a spus Iulia Cazacu într-un testimonial, vizibil afectată de spusele fetelor.

Citește și: Vanessa Țone, așa cum foarte puțini au văzut-o la TV. Cât de bine arată concurenta de la "Burlacul" într-un costum de baie

"Eu vreau să zic acum că vreau să ies din emisiunea asta. Au fost niște chestii care nu mi-au plăcut vizavi de fete, că au venit și mi-au sărit mie în cap, că l-am întrebat pe Andi dacă are iubită. Să râmână cine vrea în emisiunea asta, eu gata, am cam terminat-o! Sunt prea inteligentă pentru secolul ăsta, mă duce foarte tare capul și nu sunt aici pe post de marionetă. Se știe, clar!

Nu am venit aici să intru în toate polemicile. Mă duc și spun: "Te rog frumos, mie nu imi mai dai trandafirul, că nu mai stau aici." Simplu! Îi spun tot ce mă deranjează pe mine și tot. Și gata! S-ar putea să mă enervez foarte tare. Chiar că, dacă m-am revoltat, m-am revoltat. N-am nevoie, am destui admiratori, nu duc lipsă de admiratori. Dacă vreau să mă mărit, mă mărit și mâine.", a mai spus Iulia Cazacu departe de celelalte fete.

Tânăra a mai mărturisit și că a venit în această competiție pentru Andi Constantin, însă se simte bine și singură.

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Burlacul 19 martie 2021. Iulia Cazacu a luat atitudine în fața lui Andi Constantin. Cum a reacționat Burlacul... Burlacul 19 martie 2021. Cristina Jașcu, Angela Antocel și Georgeta Catrina au avut parte de un date spectaculos...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x