Antena Căutare

Burlacul 12 martie 2021. Primele tensiuni între Georgeta Catrina și Iulia Cazacu. De ce și-au aruncat replici dure cele două fete

După ce s-au instalat în camere, fetele s-au adunat afară, în jurul mesei, pentru discuții picante și jocuri ale adevărului care au încins spiritele. Toate sunt cu zâmbetul pe buze, dar numai ele știu ce se află în sufletele lor!

Burlacul 12 martie 2021. Primele tensiuni între Georgeta Catrina și Iulia Cazacu. De ce și-au aruncat replici dure cele două fete Galerie
Georgeta Catrina și Iulia Cazacu | Antena 1/ Burlacul

Se împart pahare, zâmbete, complimente și priviri fulgerătoare, în prima seară la Burlacul! Fetele au scos arsenalul, tinerele voluptoase s-au urcat pe tocuri, s-au îmbrăcat cu cele mai decupate haine și au lăsat la vedete busturi generoase și picioare incredibil de sexi.

Din atmosferă nu au lipsit provocările "pe dezbrăcate", Simona și Vanessa și-a schimbat între ele bluzele.

Domnișoarele sunt puse pe distracție și nu ratează niciun moment ca să se facă remarcate. Atmosfera s-a încins rapid în vila din Turcia: "Dacă m-ar vedea Andi ar spune că sunt toată naturală", spune Simona Bălăceanu, râzând cu poftă, după ce a renunțat la haine pentru a-și onora provocarea de pe bilețel.

Citește și: Cum arată vila de lux în care fetele vor locui pe parcursul emisiunii Burlacul

Fetele sunt volubile, zâmbesc mult, vorbesc mult, își exprima părerile, însă ceea ce ele nu știu este că, pentru Andi, comportamentul lor din interiorul casei este un element important în decizia pe care o va lua seară de seară: "Pentru mine contează foarte mult cum ele vor relaționa în casă. Îmi dau seama că este destul de complicat să trăiești alături de 15 caractere. Interacționezi zi de zi cu fiecare, acolo se văd caracterele, acolo se văd micile probleme de comportament. Dacă și ele vor cu adevărat să trăiască această experiență, acesta va fi test", spune Andi Burlacul.

Prima seară de acomodare pentru fete se dovedește a fi și un bun prilej de a se descoperi! Și cum muzica și dansul nu au același farmec în lipsa reprezentanților de sex masculin, fetele se hotărăsc să joace jocul cunoașterii.

Spiritele se încing, fetele amuțesc. Atacurile dure între Georgeta Catrina și Iulia Cazacu au fost total neașteptate

Toate bune și frumoase, până când un bilețel al "adevărului" a aruncat în aer atmosfera încărcată de emoție și bucurie. Fetele ar fi trebuit să se distreze, dar și-au împărțit replici dure! Primele tensiuni între Georgeta Catrina și Iulia Cazacu au apărut din cauza unei păreri spuse cu sinceritate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În stanga Georgetei se află Iulia Cazacu, despre care își spune părerea cu adevărat sinceră: "Nu am interacționat foarte mult cu tine, dar mi se pare că te bagi, așa, aiurea cu întrebările tale și eu nu răspund la întrebările tale, îți zic sincer, nu mi se pare normal. Mi se pare că ești doar curioasă să știi chestii, ca tu să știi ce să faci mai departe, alături de Andi".

Citește și: Deși părea că s-a legat deja o prietenie între unele dintre concurente, tensiunile au apărut

Surprinzător, Iulia Cazacu a apropbat-o pe Georgeta și nu a părut că a ofensat-o ceea ce i-a spus aceasta, ba chiar a recunoscut în fața tuturor că procedează așa cum a fost descrisă: "Într-adevăr, ea are foarte mare dreptate, eu chiar vreau să știu pe parcurs ce am de făcut", spune Iulia Cazacu.

Însă, informația a avut nevoie să mai stea puțin la dospit, astfel că Iulia a reacționat imediat după ce și-a dat seama că a fost vorba de un atac. Iulia a primit un bilețel în care era întrebată dacă a furat vreodată ceva, ocazie de a-i da replică acidă Catrinei Georgeta: "Nu, nu am furat niciodată ceva, probabil mințile Catrinei", a spus Iulia Cazacu.

"Era în sânga mea, ce să fac. Dacă era oricare altă fată, mi-aș fi spus părerea sinceră despre ea. Eu sunt o femeie sinceră, îmi place să spun lucrurilor pe nume și în față, nu pe la spate!", mărturisește la testimoniale Georgeta Catrina.

Citește și: Burlacul 12 martie 2021. Rodica Budurcă se retrage din emisiunea Burlacul. Motivul pentru care blonda pleacă acasă

Întrebarea care a stârnit vâlvă: "E adevărat că te afli la emisiunea asta ca să-ți crească numărul de urmăritori"

Iulia Cazacu nu a încetat șirul atacurilor și i-a adresat Georgetei o întrebare capcană: "E adevărat că te afli la emisiunea asta ca să-ți crească numărul de urmăritori?".

Răspunsul Georgetei a uimit pe toată lumea: "Este adevărat că sunt la emisiunea asta ca să-mi crească numărul de urmăritori, dar și pentru a-l cunoaște pe Andi. Asta a fost întrebarea ei principală. Eu am răspuns la întrebarea ei", a spus aceasta.

"Odată ce ești la emisiunea asta îți vor crește și urmăritorii. Să ne înțelegem, eu am venit aici cu 40K de urmăritori, oricum îi aveam. Și dacă veneam la emisiunea asta și dacă nu veneam, urmăritorii mei oricum creșteau, adică asta este ceva nesemnificativ pentru mine", a mai spus Georgeta.

Citește și: Burlacul 12 martie 2021. Angela Antocel a venit în locul Rodicăi Budurcă la Burlacul. Andi Constantin s-a dus în fața blocului ei

Odată deschisă Cutia Pandorei, greu o mai poate închide cineva. La adăpostul jocului, fetele și-au spus pe față tot ce cred una despre alta. Cu sinceritate și fără pic de menajamente!

Urmărește emisiunea Burlacul aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Burlacul 12 martie 2021. Cum arată vila de lux în care fetele vor locui pe parcursul emisiunii Burlacul... Burlacul 12 martie 2021. Deși părea că s-a legat deja o prietenie între unele dintre concurente, tensiunile au apărut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x