Antena Căutare

Burlacul, 2 aprilie 2021. Cristina Jașcu a avut parte de o întâlnire cu Andi Constantin, iar fetele de o surpriză neașteptată

În cea de-a doua zi, Andi Constantin a decis să le facă o surpriză de proporții mari pretendentelor la inima sa, chiar la primele ore ale dimineții.

Andi și Cristina Galerie
Andi a luat la rând toate camerele pentru a o găsi pe Cristina

Burlacul a ajuns în casa fetelor înainte ca acestea să se trezească, însă vizita este una specială. Fetele au avut parte de o surpiză la care nici nu visau din partea bărbatului pe care vor să îl cucerească.

"M-am trezit de dimineață, pentru că voiam să ajung înainte de a se trezi fetele, în special, înainte de a se trezi Cristina. Urmează să o iau la date!"

Andi a luat la rând toate camerele pentru a o găsi pe Cristina, iar într-un final a ajuns unde trebuia, reacția concurentei fiind una pe măsură. Tânăra a fost extrem de surprinsă și avut la dispoziție 20 de minute să se pregătească pentru un date cu Burlacul.

Citește și: Burlacul 26 martie 2021. Andi Constantin, deranjat de atitudinea Iuliei Cazacu. Ce reproșuri a avut concurenta

Prezența lui Andi în casă a produs agitație în rândul fetelor, care au rămas uimite de vizita sa.

Andi Constantin a plecat cu un gust amar din casa fetelor

În timp ce Cristina se pregătea în detaliu pentru întâlnirea cu Burlacul, fetele au profiat de ocazie și au ținut să mai schimbe câteva vorbe cu el. Prima care i-a ținut companie a fost Angela, care nu a pierdut ocazia să îl pună la curent cu noutățile și situația din seara precedentă.

Cea de-a doua concurentă care a dorit să îl salute pe Andi a fost Catrina, însă a avut parte de o surpriză atunci când și-a auzit numele și a văzut-o pe Angela lângă el. Tensiunile și conflictul dintre cele două sunt evidente, lucru pe care l-a observat și el.

Nu a durat foarte mult timp până Catrina și-a cerut scuze pentru reacția de aseară, însă de aici a pornit o altă discuție, care l-a lăsat pe Andi cu un gust amar.

Citește și: Burlacul 26 martie 2021. Fetele renunță la sutien și fac spectacol cu formele voluptoase. Camerele au surprins unghiuri incendiare

"S-a simțit tensiunea dintre ele. Le-am zis că nu pentru asta sunt aici acum, am venit să o iau pe Cristina la date, dar o să ascult ce aveți de spus atunci ( n.r. Ceremonia Trandafirului). Mă interesează ce se întâmplă cu ele în casă, dar simt că discuțiile lor nu sunt despre mine în general, ci discuții care pe mine nu ar trebui să mă vizeze.", a spus Andi.

"Încerc să le găsesc o scuză, dar mai mult ne adunasem acolo ca la sfatul bătrânilor, nu ca "ce mult mă bucur că te revăd" ", a mai adăugat el.

Cum a decurs întâlnirea Cristinei cu Andi

După vizita surpriză, Burlacul a plecat la un single date cu Cristina, care s-a pregătiti în amănunt pentru acest moment. Acesta și-a dorit să petreacă o dimineață minunată alături de cea pe care o numea preferata sa, iar pentru a o surprinde într-un mod plăcut și pentru a petrece cât mai mult timp cu ea, Andi a decis să îi arate Trucia din cea mai luxoasă mașină.

Concurenta i-a povestit lui Andi despre situațiile tensionate din casa fetelor, dar subiectul a fost schimbat de către cel pe care vrea să îl cucerească.

Burlacul a inițiat discuții despre copilărie, planuri de viitor, familie, însă nu a fost suficient pentru a cunoaște. Barierele de relaționare dintre el și Cristina l-au făcut să își piardă răbdare.

"Mă simt un pic pierdut acum, o conexiune între doi oameni este foarte rară și foarte greu se întâmplă. Vorbesc despre o conexiune profundă și nu despre atracția fizică, vorbesc despre dorința aia de ați petrece timpul cu cineva, aia parcă îi lipsește", a mărturisit Andi, vizibil dezămăgit.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

Printre surprizele sezonului 6 se numără şi proiectul online "Burlacul - Destăinuiri", care apare în fiecare săptămână pe AntenaPlay, după difuzarea emisiunii de vineri seară, de la 20:30. În cel mai nou proiect digital, Andi Constantin face confesiuni despre toate momentele petrecute în cadrul edițiilor, cât și despre fetele care vor să îl cucerească. Fiecare episod va fi comentat împreună cu un invitat special, un prieten apropiat, care va descoperi alături de Andi cum a decurs procesul celei mai importante aventuri din viața lui.

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare vineri, de la ora 20:30, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Burlacul, 2 aprilie 2021. Bârfele din casa fetelor provoacă discuții tensionate. Concurentele s-au aliat împotriva Angel... Burlacul, 2 aprilie 2021. Angela Antocel a avut ocazia de a ieși la un single date cu Andi Constantin. Cum l-a surprins ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x