Antena Căutare

Burlacul 26 martie 2021. Fetele renunță la sutien și fac spectacol cu formele voluptoase. Camerele au surprins unghiuri incendiare

O nouă zi, o nouă clătorie în lumea iubirii. La vila fetelor distracția a început încă de dimineață cu o baie în pisicină, sesiuni de bronz sub soarele arzător și trupuri dezgolite.

Burlacul 26 martie 2021. Fetele renunță la sutien și fac spectacol cu formele voluptoase. Camerele au surprins unghiuri incendiare Galerie
Fetele renunță la sutien și fac spectacol cu formele voluptoase | Antena 1/ Burlacul

Aventura începe într-un loc de poveste, unde peisajele luxuriante se împletesc cu dorințele arzătoare ale fetelor, dar și pretențiile de nivel înalt.

Câteva dintre ele au renunțat la sutien, poate pentru un bronz perfect sau poate pentru a stârni invidie și priviri în rândul celorlalte rivale. Distracția este în toi, fetele fac spectacol cu formele la vedere și știu foarte bine că armele seducției lor vor avea ecou dincolo de ecrane.

Camerele de filmare au reușit să surprindă ipostazele incediare, iar unele chiar provocatoare în care fetele se mișcă și dansează știind foarte bine că sunt urmărite de obiectiv în fiecare minut.

Domnișoarele pline de bucurie sunt puse pe distracție, se mișcă lasciv și nu ratează niciun moment în care să se facă remarcate. Atmosfera s-a încins rapid sub căldura soarelui, iar obiectele vestimentare nu și-au mai găsit rostul pe trupurile tinerelor femei dornice să se expună.

Citește și: Senzații extreme în căutarea alesei, vineri, de la 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție Burlacul

În timp ce fetele se încing la piscină și speră să aibă întâlniri singulare cu Andi, Burlacul are alte planuri și vrea să fie înțeles de pretendentele sale: "Cred că voi alege să am tot o întâlire de grup pentru că în acest fel reușesc să-mi dau seama mai bine și mai rapid de cum sunt ele, fetele. Sincer, recunosc că mi-aș dori să le văd și în casă ce fac. Simt, cumva, că nu știu totul!", spune Andi.

"De fiecare dată când le întreb, nu aflu nimic. Pur și simplu primesc răspunsuri amabile și chiar simt că umblu, așa, în întuneric", mai psune Andi.

Burlacul se gândește la cum să le descopere mai mult, iar fetele habar nu au de planurile sale. La piscină s-a dat startul dezbrăcărilor, fetele au renunțat la timiditate, la propriu, și își arată în toată splendoarea calitățile trupului.

Citește și: După o ceremonie fără eliminări, fetele au renunțat la inhibiții. Dansuri lascive și replici fără perdea

Pretendentele la inima lui Andi scot toate "armele"

Aici, domnișoarele trăiesc unele dintre cele mai frumoase amintiri, care ar putea căpăta o semnificație deosebită într-un final. Printre palmieri, se zărește vila cu piscină din Turcia la care fetele încerca să-și găsească un loc primitor, un loc unde să se poată simți confortabil și să-și poată așeza fiecare gând, dar și fiecare intenție.

În tot acest timp, la câțiva kilometri depărtare, într-un loc plin de culoare și de savoare, Burlacul se pregătește sufletește pentru a porni pe noul drum.

Citește și: Derogare de la reguli la Ceremonia Trandafirului, chiar după ce Andi a numit-o pe fata eliminată

Fetele sunt volubile, zâmbesc mult, vorbesc mult, își exprima părerile, însă ceea ce ele nu știu este că, pentru Andi, comportamentul lor din interiorul casei este un element important în decizia pe care o va lua seară de seară.

Cu personalități distincte și temperamente diferite, fetele se luptă pentru a-i atrage atenția Burlacului și pentru a abține trandafirul roșu, simbolul emisiunii, prin care Burlacul își exprimă intențiile pe care le are: ”Pentru mine, trandafirul nu înseamnă doar o floare, ci o intenție, un sentiment”, a spus Andi Constantin.

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Burlacul 26 martie 2021. După o ceremonie fără eliminări, fetele au renunțat la inhibiții. Dansuri lascive și replici fă... Burlacul 26 martie 2021. Andi Constantin, deranjat de atitudinea Iuliei Cazacu. Ce reproșuri a avut concurenta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x