Antena Căutare

Burlacul 22 aprilie 2021. Cine este Cristina Jașcu, concurenta care a decis să plece din competiție

În episodul 7 al emisiunii Burlacul sezon 6, Cristina Jașcu și-a exprimat dorința de a părăsi show-ul al cărui protagonist este Andi Constantin.

cristina jascu si andi constantin stau pe o canapea Galerie
În episodul 7 al emisiunii Burlacul sezon 6, Cristina Jașcu și-a exprimat dorința de a părăsi show-ul al cărui protagonist este Andi Constantin | Antena 1

Decizia fetei a venit la o zi după ce ea și Andi Constantin au avut un single date, în care s-au plimbat cu yach-ul și au luat cina pe malul mării.

”Până ieri aveam probabil nevoie de un singur date ca să-mi confirm mie ceva. Aveam curiozitatea și voiam să-mi ofer mie certitudinea că simt ceva pentru omul ăsta și de asta am hotărât să fac pași către el.

Am avut parte de acel single date ca să mă conving, de fapt, că între noi există doar atracție fizică și cam atât. Mie nu-mi provoacă niciun fior. Nu simt că ar putea fi pentru mine. Mă bucur că sunteți o parte dintre voi aici să vă spun. Nu mai are rost să stau în continuare.”, a afirmat Cristina.

Citește și: Andi Constantin și Simona Bălăceanu, pasionali în piscină: Simt că am procedat greșit

Observând nedumerirea celorlalte fete, Criss a mai adăugat: ”Am avut nevoie de acest single date ca să-mi dau seama de aceste lucruri. Nu vreau să stau aici degeaba, să pierd timpul. M-am gândit mult mai bine și o să vreau mâine la ceremonie să vorbesc cu el și să înțeleagă acest lucru. Chiar nu-mi mai văd rostul aici.”

Cine este Cristina Jașcu de la Burlacul sezon 6

Cristina Jașcu, cea care a fost preferata lui Andi Constantin, este din Galați. Ea a studiat la Școala Postliceală Sanitară Christiana Galați pentru a deveni asistent medical generalist.

La 20 de ani, Cristina a dat dovadă de maturitate în show-ul Burlacul, fiind una dintre fetele care au stat departe de conflicte. Singura dată când concurenta a izbucnit a fost la adresa Angelei, însă fără să adopte un limbaj deplasat.

Citește și: Reacția lui Andi Constantin când a văzut-o plângând pe Cristina Jașcu

Tânăra este și adepta unui stil de viață sănătos, iar la prima întâlnire cu Burlacul Andi Constantin i-a dăruit acestuia un coș cu legume proaspete.

Reacția lui Andi Constantin când a aflat că Jașcu Cristina părăsește competiția

Burlacul Andi Constantin nu a apucat să-și ia rămas bun de la Cristina Jașcu. Ultima lor interacțiune a avut loc la finalul date-ului, când s-au despărțit cu o lungă îmbrățișare.

Vestea că aceasta nu-și mai dorește să lupte pentru inima lui a venit prin intermediul echipei de producție, astfel Cristina a putut pleca fără să-l mai întâlnească o dată pe Andi.

”Am înțeles mesajul ei. Pot fi de acord cu el. Eu am simțit că am făcut toate eforturile necesare ca ea să își dea seama dacă simte ceva pentru mine, dacă este interesată de mine. Singura problemă ar fi faptul că părea că nu din cauză că nu simte ceva pentru mine nu ar fi făcut anumite gesturi, ci pentru că... poate este o fire mai reținută și nu este capabilă să treacă peste aceste limite încât să pună umărul la apropiere, la o viitoare posibilă relație. Aici, de fapt, este adevărata problemă.”, a spus Andi Constantin în episodul 7 al show-ului Burlacul sezon 6.

Burlacul 22 aprilie 2021. Andi Constantin și Simona Bălăceanu, pasionali în piscină: Simt că am procedat greșit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x