Antena Căutare

Burlacul, 24 iunie 2021. Andi și Alexandra au avut o discuție cu mama fetei. Aspectul fizic al doamnei Ramona, o surpriză

După ce săptămâna trecută fetele, Andi și Răzvan Fodor și-au luat rămas bu de la Malinka și de la Istanbul, s-au întors în România cu toată echipa Burlacul. Acum a venit rândul concurentelor rămase în competiție să-i ofere lui Andi întâlniri așa cum consideră ele că ar arăta o zi din viața lor de cuplu.

Cum contextul pandemic nu i-a permis Alexandrei să-l ducă pe Andi la ea acasă, în Londra, concurenta i-a oferit lui Andi o întâlnire în București, orașul unde Burlacul locuiește. Aceasta l-a dus pe bărbatul alături de care vrea să aibă o relație la un centru de sărituri cu parașuta.

Andi a declarat încă de la început că mereu s-a simțit bine în compania ei, au râs mult, au glumit, iar Alexandra i-a dat șansa încă de la început să discute fără perdea, s-a lăsat descoperită de el, fără ca el să fie nevoit să apeleze la trucuri pentru a o cunoaște așa cum este ea cu adevărat, cu calități și defecte.

Andi și Alexandra au avut o discuție cu mama fetei

Andi: "Scopul acestor hometown date-uri este ca fiecare dintre ele să-mi arate o porțiune din viața lor de zi cu zi sau ceva din ce și-ar dori în viața lor de zi cu zi. Este o exprimare o fiecăreia legat de cum și-ar vedea viața alături de mine."

Andi mai avusese parte de o astfel de experiență. Alexandra nu a mai sărit niciodată cu parașuta, dar i-a mărturisit Burlacului că alături de el se simte în siguranță și vrea să-și depășească toate fricile în compania sa. Deși Andi nu se aștepta la o astfel de întâlnire, cei doi s-au simțit bine împreună și au avut parte de o întâlnire inedită.

Citește și: Burlacul 17 iunie 2021. Alexandra Mucea și Andi Constantin, discuție profundă despre evoluția lor. Ce a apreciat Burlacul la ea

După experiența unică trăită împreună, Alexandra Mucea l-a dus pe Andi la un restaurant pentru a lua masa împreună. Acolo, o altă surpriză îl aștepta pe chipeșul Burlac. Alexandra a sunat-o pe mama sa prin video call, ca să-i întâlnească pe cei doi, chiar și virtual. Andi este al treilea bărbat din viața tinerei de 23 de ani pe care mama sa îl cunoaște, iar emoțiile au fost cele care au dat tonul apelului prin Skype.

Așa cum era de așteptat, doamna Ramona a fost extrem de încântată să-l vadă pe Andi, bărbatul pentru care fiica sa luptă alături de mai multe femei ca să-i cucerească inima.

Andi: "Arătați foarte bine. Semănați, mă rog, Alexandra seamănă foarte mult cu dumneavostră."

Mama Alexandrei i-a răspuns lui Andi la toate întrebările legate de Alexandra, dar și ea a spus că i-a transmis fiicei sale că nu mai vrea să cunoască niciun alt bărbat până când intențiile lui nu sunt serioase. Deși concurenta are numai 23 de ani, doamna Ramona a spus despre fiica sa că este pregătită să facă pasul cel mare, că nu are nicio problemă dacă ea se va muta în România și că îi sprijină din toate punctele de vedere.

Citește și: Burlacul 10 iunie 2021. Alexandra Mucea, printre lacrimi, a lăsat să iasă la iveală lucruri pe care nimeni nu le știe

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Vezi marea finală Burlacul, joi, 1 iulie 2021, de la 20:30, pe Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x