Antena Căutare

Burlacul 26 martie 2021. Andi Constantin a sărutat-o pe Simona Bălăceanu, dar ea a fost reticentă în ciuda dorinței sale

Simona Bălăceanu are un date mult așteptat cu Andi Constantin, iar apropierea dintre cei doi devine din ce în ce mai mare pe măsură ce se afundă în discuții. Detalii neașteptate chiar în timpul sărutului.

Burlacul 26 martie 2021. Andi Constantin a sărutat-o pe Simona Bălăceanu, dar ea a fost reticentă în ciuda dorinței sale Galerie
ndi Constantin a sărutat-o pe Simona Bălăceanu

Simona Bălăceanu a fost ignorată o perioadă lungă de timp de Andi Burlacul și asta pentru că a vrut să îi dea un test al orgoliliu și al răbdării. Când credea că nu o să se mai întâlnească cu bărbatul la care aspiră, Simona a primit biletul neașteptat: "S-a întâmplat neîntâmplatul", spune Simona.

"Astăzi vom descoperi împreună peisaje care ne vor tăia respirația. Simona, te invit să simțim cu ne fuge pământul de sub picioare", scria în biletul pe care i l-a trimis Andi Burlacul.

Andi speră ca Simona să se lase în voia simțurilor și nu în voia orgoliului: "Astăzi voi merge cu Simona la date. Sper ca orgoliul să o lase să-și coboare un pic zidurile și să fie un date reușit", a spus Andi înainte de a se întâlni cu frumoasa brunetă.

Citește și: Andi Constantin și Catrina Georgeta s-au sărutat. Frumoasa pretendentă a făcut gestul cel mare

La ora stabilită, Simona ajunge la locul de întâlnire. Andi o vede cât este de entuziasmată și nerăbdătoare de experințe noi, dar mai ales de o experiență cu el, motiv pentru care îi lasă brunetei spațiu să se desfășoare așa cum simte: "O să fiu deschis și receptiv și sper că acest date va fi exact cum trebuie", spune Andi Burlacul.

Andi Constantin o consideră pe Simona Bălăceanu o fată atrăgătoare și extrem de frumoasă: "Are toate caracteristicile să fie una dintre preferatele mele", mărturisește Andi.

Simona Bălăceanu a fost reticentă la sărutul lui Andi Burlacul, deși el a vrut să fie ceva pasional

După o plimbare extrem de incitantă cu elicopterul, Simona are parte de o cină romantică la înălțime cu Andi Constantin, exact așa cum visa. Complimentele au început să curgă dinspre Andi către frumoasa brunetă, care se simțea copleșită de emoții.

"Chiar dacă sună a clișeu, de fiecare dată când dau de ochii tăi, mă simt pierdut", îi mărturisește Andi.

Citește și: Andi Constantin, deranjat de atitudinea Iuliei Cazacu. Ce reproșuri a avut concurenta

Burlacul a recunoscut că a flirtat cu Simona: "Felul în care noi vorbim și ne privim se numește flirt și noi asta făceam", mărturisește la testimoniale Andi Constantin.

Andi i-a oferit trandafirul Simonei și s-a apropiat să o sărute, însă ea a fost puțin redicentă, deși a mărturisit în repetate rânduri că își dorește mult să fie alături de Andi, a simțit să nu-i dea totul dintr-odată: "Din punctul meu de vedere totul a mers foarte bine la date și nu vedeam motivele reale ale reticenței ei. M-am simțit prost pentru că nu mă așteptam să fie reticentă. Mă așteptam la cu totul un alt deznodământ", spune Andi Burlacul.

Andi a mai fost deranjat și de faptul că Simona a simțit nevoia să evidențeize că el a fost cel care a venit să o sărute: "Voiam să spun că tu ai fost cel care a simțit nevoia să-mi atingă buzele".

Andi Constantin a plecat în cea mai importantă călătorie din viața sa, la capătul căreia speră să își găsească aleasa inimii.

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Burlacul 26 martie 2021. Cum au reacționat fetele după ce au aflat despre sărutul dintre Andi Constantin și Catrina Geor... Burlacul 26 martie 2021. Iulia Cazacu este eliminată. Catrina a vorbit despre falsitate la Ceremonia Trandafirului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x