Antena Căutare

Burlacul 26 martie 2021. Andi Constantin și Catrina Georgeta s-au sărutat. Frumoasa pretendentă a făcut gestul cel mare

Andi Constantin și catrina Georgeta au parte de o întâlnire extrem de frumoasă. Cei doi s-au apropiat destul de mult, iar pretendenta la inima Burlacului a făcut pasul: l-a sărutat pe Andi.

Burlacul 26 martie 2021. Andi Constantin și Catrina Georgeta s-au sărutat. Frumoasa pretendentă a făcut gestul cel mare Galerie
Andi i-a sărutat mâna, iar ea a simțit să ducă gestul lui la nivelul următor. | Antena 1/ Burlacul

Catrina Georgeta a fost la un pas de eliminare ediția trecută, însă Andi Burlacul a vrut să-i mai ofere o șansă la inima sa. Tânăra pretendentă a lăsat la o parte formalitățile și a fost sinceră.

Cei doi s-au bucurat de câteva ore bune de discuții care au curs de la zona copilăriei, catre stilul vesitmentar și muzica preferată.

Citește și: Andi a intrat în cabina de probă peste Catrina Georgeta. Momentul care pare desprins din viața de cuplu

Andi Burlacul, are parte de primul sărut. Catrina Georgeta a făcut pasul

După o perioadă de adaptare petrecută în Turcia, Burlacul crede că a ajuns într-un punct în care lucrurile pot avansa și speră că le va cunoaște din ce în ce mai bine pe fete.

"Discuțiile se leagă și încep să curgă de la sine, ne relaxăm și ușor ușor reușim să ajungem unul la celălat", spune Andi Constantin.

Andi Constantin a plecat în cea mai importantă călătorie din viața sa, la capătul căreia speră să își găsească aleasa inimii! Fetele au concurență și se luptă pentru a-I câștiga atenția Burlacului, mai ales că nu toate vor avea ocazia ediție de ediție să se întâlnească cu el, fapt care scoate la suprafață tensiunile șia devăratele caractere, iar Burlacul chiar asta vrea să vadă.

Citește și: Fetele renunță la sutien și fac spectacol cu formele voluptoase. Camerele au surprins unghiuri incendiare

"Pe măsură ce aceste discuții decurg natural și avansăm în tot mai multe subiecte, cumva, și distanța dintre noi, la propriu, se micșorează.", spune Andi.

Cei doi au devenit din ce în ce mai intimi și mai tandri, fapt care a dus la atingeri. Andi a făcut primul pas și i-a sărutat mâna Catrinei Georgeta: "Pentru mine, să sărut mâna unei femei înseamnă un gest de prețuire, de atenție și, cumva, de respect", spune Burlacul.

Privirile pline de dorință li s-au intersectat, iar Catrina nu a mai putut rezista chemării interioare și l-a sărutat pe Andi Burlacul: "Asta am simțit", a zis frumoasa concurentă, imediat după ce l-a pupat pe Andi.

Andi nu a fost deranjat deloc, ba chiar s-a bucurat: "După două săptămâni și ceva se pare că cineva a îndrăznit să facă acest gest și nu că a îndrăznit, ci a simțit să facă. Ceea ce este mult mai important".

"Eu i-am sărutat mâna, iar ea a simțit să dubleze acest gest cu un sărut, autentic, iar pe mine m-a bucurat", mai psune Andi Constantin.

Citește și: Andi Constantin, deranjat de atitudinea Iuliei Cazacu. Ce reproșuri a avut concurenta

La ultima ceremonie, Catrina a fost la un pas de eliminare, însă Burlacul a cerut o derogare pentru a-i oferi Catrinei șansa de a demonstra cum este ea cu adevărat.

Andi a mărturisit la începutul Ceremoniei Trandafirului din ediția trecută că habar nu are care fată este potrivită pentru el și le-a rugat pe fete să-l ierte dacă face alegeri greșite. Trandafirul este simbolul dorinței Burlacului de a continua să meargă în competiție alături de o fată, iar vinerea trecută i-a fost extrem de greu să se hotărască în privința celei la care să renunțe.

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Burlacul 26 martie 2021. Andi a intrat în cabina de probă peste Catrina Georgeta. Momentul care pare desprins din viața ... Burlacul 26 martie 2021. Cum au reacționat fetele după ce au aflat despre sărutul dintre Andi Constantin și Catrina Geor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x