Antena Căutare

Burlacul, 29 aprilie 2021. Andi și Răzvan Fodor, surpriză pentru Ana. Cum a fost sărbătorită concurenta

În ediția 8 din sezonul 6 Burlacul, ziua Anei a fost prilej de sărbătoare. Fetele se gândeau să o celebreze pe concurentă, dar nimeni nu se aștepta la o asemenea surpriză din partea lui Răzvan Fodor și a lui Andi.

Cum a fost sărbătorită concurenta Galerie
Andi și Răzvan Fodor, surpriză pentru Ana Bene | Antena 1

De cum a intrat Răzvan în vila fetelor, acestea au simțit că li se pregătește ceva. Prezentatorul tv le-a adus băutură și un stripper pentru sărbătorită. Un dansator îmbrăcat în costum de polițist, care a venit să anime atmosfera din casa fetelor.

Andi și Răzvan Fodor, surpriză pentru Ana

Acesta a ridicat-o rapid la dans pe Ana, dar se vedea că acel moment nu este tocmai pe placul ei. Oricât de mult s-a străduit dansatorul să-i facă pe plac, Ana a declarat că a mai participat la astfel de momente, dar nu se regăsește deloc în acest tip de distracție. Fetele au ajutat-o să scape de stânjeneală și l-au preluat ele pe dansator.

Atunci când tânărul a mers la Angela, aceasta i-a spus clar că nu vrea să o atingă, în limba engleză, deși până în acel moment declarase că nu cunoaște limba atât de bine. Concurentele au dansat, s-au simțit bine, iar pentru moment tensiunile au dispărut. Cele care s-au făcut remarcate au fost însă Oana și Simona, care s-au mișcat cum au știut ele mai bine în preajma dansatorului. Oana a declarat că ea este mereu pusă pe distracție, iar Simona a spus că deși a dansat mult cu stripper-ul, i-a spus acestuia că inima ei are deja locul ocupat și nu are voie să o atingă prea mult.

Citește și: Ana Bene, femeia care l-a impresionat pe Andi Constantin cu povestea sa de viață

Andi a venit în vila fetelor

Distracția s-a terminat ca prin minune atunci când Andi a apărut în vila pretendentelor la inima lui. Acesta a adus un buchet de flori pentru Ana lși tort. Deși fetele s-au bucurat mult atunci când l-au văzut, după ce acesta s-a retras cu Ana în casă pentru un moment de intimitate, tensiunile și discuțiile au reapărut.

Andi a ținut-o pe Ana pe picioarele lui pe tot parcursul întâlnirii și a rugat-o să deschidă cadoul de la el. Burlacul i-a dăruit sărbătoritei un lănțișor și mai multe mesaje motivaționale, așa cum a făcut și ea atunci când a pășit pentru prima dată în competiție.

Ana și Andi s-au sărutat mult, s-au ținut în brațe, iar fetele au urmărit tot momentul și nu au putut să se abțină de la comentarii.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x