Antena Căutare

Burlacul, 29 aprilie 2021. Andi și Răzvan Fodor, surpriză pentru Ana. Cum a fost sărbătorită concurenta

În ediția 8 din sezonul 6 Burlacul, ziua Anei a fost prilej de sărbătoare. Fetele se gândeau să o celebreze pe concurentă, dar nimeni nu se aștepta la o asemenea surpriză din partea lui Răzvan Fodor și a lui Andi.

Cum a fost sărbătorită concurenta Galerie
Andi și Răzvan Fodor, surpriză pentru Ana Bene | Antena 1

De cum a intrat Răzvan în vila fetelor, acestea au simțit că li se pregătește ceva. Prezentatorul tv le-a adus băutură și un stripper pentru sărbătorită. Un dansator îmbrăcat în costum de polițist, care a venit să anime atmosfera din casa fetelor.

Andi și Răzvan Fodor, surpriză pentru Ana

Acesta a ridicat-o rapid la dans pe Ana, dar se vedea că acel moment nu este tocmai pe placul ei. Oricât de mult s-a străduit dansatorul să-i facă pe plac, Ana a declarat că a mai participat la astfel de momente, dar nu se regăsește deloc în acest tip de distracție. Fetele au ajutat-o să scape de stânjeneală și l-au preluat ele pe dansator.

Atunci când tânărul a mers la Angela, aceasta i-a spus clar că nu vrea să o atingă, în limba engleză, deși până în acel moment declarase că nu cunoaște limba atât de bine. Concurentele au dansat, s-au simțit bine, iar pentru moment tensiunile au dispărut. Cele care s-au făcut remarcate au fost însă Oana și Simona, care s-au mișcat cum au știut ele mai bine în preajma dansatorului. Oana a declarat că ea este mereu pusă pe distracție, iar Simona a spus că deși a dansat mult cu stripper-ul, i-a spus acestuia că inima ei are deja locul ocupat și nu are voie să o atingă prea mult.

Citește și: Ana Bene, femeia care l-a impresionat pe Andi Constantin cu povestea sa de viață

Andi a venit în vila fetelor

Distracția s-a terminat ca prin minune atunci când Andi a apărut în vila pretendentelor la inima lui. Acesta a adus un buchet de flori pentru Ana lși tort. Deși fetele s-au bucurat mult atunci când l-au văzut, după ce acesta s-a retras cu Ana în casă pentru un moment de intimitate, tensiunile și discuțiile au reapărut.

Andi a ținut-o pe Ana pe picioarele lui pe tot parcursul întâlnirii și a rugat-o să deschidă cadoul de la el. Burlacul i-a dăruit sărbătoritei un lănțișor și mai multe mesaje motivaționale, așa cum a făcut și ea atunci când a pășit pentru prima dată în competiție.

Ana și Andi s-au sărutat mult, s-au ținut în brațe, iar fetele au urmărit tot momentul și nu au putut să se abțină de la comentarii.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Video Cele două luni de căutări și încercări au ajuns la final! Cine este aleasa Burlacului Andi Constantin Cele două luni de căutări și încercări au ajuns la final! Cine este aleasa Burlacului Andi Constantin Joi, 01.07.2021, 16:33
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 23 septembrie 2023. Roxana Blenche, Damian Drăghici și Luis Gabriel au făcut o plăcintă cu mere bucureșteană
Hello Chef sezonul 6, 23 septembrie 2023. Roxana Blenche, Damian Drăghici și Luis Gabriel au făcut o plăcintă cu mere bucureșteană Sambata, 23.09.2023, 15:14
Îți mai amintești de Melissa Azak? Ce mesaj a transmis după cutremurele din Turcia

Îți mai amintești de Melissa Azak? Ce mesaj a transmis după cutremurele din Turcia

Melissa Azak s-a făcut remarcată în cadrul emisiunii Burlacul atunci când a încercat să-i intre în grații lui Andi Constantin. Tânăra avea o frumusețe aparte și o eleganță greu de egalat.

Duminica, 12.02.2023, 14:53
Cum arată Simona Bălăceanu, fosta finalistă Burlacul, în haine de kinetoterapeut. Tânăra s-a lăsat fotografiată la locul de muncă

Cum arată Simona Bălăceanu, fosta finalistă Burlacul, în haine de kinetoterapeut. Tânăra s-a lăsat fotografiată la locul de muncă

Simona Bălăceanu, fosta finalistă a sezonului 4 din Burlacul, a publicat pe rețelele sociale o imagine de la locul de muncă. Tânăra a îmbrăcat hainele de kinetoterapeut și a făcut senzație cu aspectul fizic.

Sambata, 18.12.2021, 12:24
Vanessa Țone, fosta concurentă de la Burlacul, a îmbrăcat o rochie îndrăzneață și s-a pozat cu iubitul într-o iposatză tandră

Vanessa Țone, fosta concurentă de la Burlacul, a îmbrăcat o rochie îndrăzneață și s-a pozat cu iubitul într-o iposatză tandră

Vanessa Țone, fosta concurentă la inima Burlacului și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat arătos. Aceasta s-a afișat cu el la nunta surorii sale și au bifat o apariție demnă de laude. Rochia blondei a atras toate privirile.

Sambata, 02.10.2021, 12:07
Andi Constantin, look-ul răvășit care le-a surprins pe fanele sale. Imaginea neașteptată din intimitatea dormitorului

Andi Constantin, look-ul răvășit care le-a surprins pe fanele sale. Imaginea neașteptată din intimitatea dormitorului

Andi Constantin s-a fotografiat în intimitatea dormitorului și a publicat poză pe rețelele sociale, iar prietenii virtuali au rămas surprinși de modul în care arată acesta cu un look total diferit.

Luni, 30.08.2021, 13:23
x