Antena Căutare

Burlacul, 29 aprilie 2021. O nouă concurentă și-a făcut apariția la cocktail party. Cine este Qubra Alexandra

În ediția 8 din sezonul 6 Burlacul, Andi Constantin a avut parte de un cocktail party plin de tensiuni și revoltă. Concurentele l-au luat deoparte pe Burlac și au dorit să discute fiecare în parte nemulțumirile pe care le au. 

Cine este Qubra Alexandra Galerie
O nouă concurentă și-a făcut apariția la cocktail party | Antena 1

Alexandra Mucea este cea care a spart gheața și l-a luat pe Andi deoparte pentru a înțelege ce s-a întâmplat cu decizia lui de a oferi trandafirul salvator Oanei și Melissei. Aceasta s-a simțit nedreptățită și a dorit să afle opinia Burlacului.

Andi i-a explicat că le-a da o șansă celor două fete să-l cunoască mai bine, dar acest lucru nu îi oferă ei niciun dezavantaj. Catrina a mers și ea la Andi, Malinka la fel, fiecare dintre ele dorind să înțeleagă ce simte cu adevărat Burlacul pentru ele și dacă mai are rost să lupte în continuare pentru inima lui.

O nouă concurentă și-a făcut apariția la cocktail party

Concurentele au avut parte și de o surpriză la cocktail party. Doamna Aylin Daniela și-a făcut apariția și a mărturisit care este scopul venirii ei în show. Este din Tulcea, dar de 30 de ani trăiește în Instanbul și acum vrea să vadă dacă Andi este un partener bun pentru fiica sa.

În urmă cu câteva săptămâni Răzvan Fodor le-a anunțat pe fete că s-a redeschis castingul și că există șanse mari ca alte fete să dorească să intre în competiție. Doamna Aylin a venit și a stat de vorbă cu Andi, iar la finalul discuției aceasta trebuie să-și dea acordul pentru intrarea fiicei sale în competiție.

Doamna Daniela Aylin a mărturisit că ea este cea care a contactat echipa emisiunii ca să vadă dacă Andi i se potrivește fiicei sale în vârtă de 27 de ani, model de meserie. După ce Andi a convins-o de intențiile sale, aceasta l-a anunțat pe Răzvan Fodor că o poate aduce pe fiica sa la petrecere pentru că este de acord să-l cunoască pe Burlac.

Qubra Alexandra se numește noua concurentă, iar discuțiile dintre ea și Andi s-au legat cu o naturalețe aparte. Între cei doi s-a instalat rapid o stare de bine.

Citește și: Burlacul 22 aprilie 2021. Ce a decis Andi Constantin în privința eliminării. Surpriză la Ceremonia Trandafirului

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place.

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Burlacul, 29 aprilie 2021. Mellisa, noua concurentă a avut single date cu Andi. Burlacul a fost cucerit de frumusețea ei... Burlacul, 29 aprilie 2021. Burlacul a decis! Angela a părăsit emisiunea atunci când se aștepta mai puțin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x