Exclusiv. Andi Constantin, detalii neștiute din viața Burlacului, înainte de finala show-ului

Înainte de finala sezonului 6 „Burlacul”, Andi Constantin a făcut dezvăluiri neașteptate în cadrul unui interviu extrem de sincer. Ce a mărturisit acesta și ce i-a surprins pe fani?

Andi Constantin de la „Burlacul” a oferit un interviu de senzație

Antena 1/ captură video AntenaPlay

Sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1 a debutat în luna martie și a ținut fanii cu sufletul la gură. Douăzeci și cinci de tinere au avut șansa de-a pleca într-o călătorie palpitantă, în locații inedite atât din România, cât și din Turcia, în încercarea lor de a-l cuceri pe Andi Constantin.

Andi Constantin a făcut dezvăluiri înainte de finala sezonului 6 „Burlacul”, de la Antena 1

Cu puțin timp înainte de finala sezonului 6 „Burlacul”, Andi Constantin și-a surprins fanii cu cel mai sincer interviu de până acum. Acesta a făcut numeroase dezvăluiri despre el, despre ce înseamnă iubirea pentru el și a vorbit totodată despre ceea ce a învățat după show.

„Am învățat să am răbdare. Aveam răbdare și până acum doar că acum am nervii de oțel (...). Nu îmi este teamă specific de ceva. Întotdeauna îmi este puțin teamă de necunoscut, dar în același timp sunt și curios, așa că întotdeauna între lupta dintre curios și necunoscut va câștiga curiosul”, a mărturisit acesta.

Știm deja că tânărul este extrem de pasionat de sport și de alimentație sănătoasă, dar cum a reacționat atunci când s-a adus în discuție ideea participării la „Chefi la cuțite”?

„Mie îmi place să gătesc ce găsesc prin frigider. Eu acum gătesc ca să mă hrănesc, dar nu știu dacă gătesc într-atât de bine încât să iau cuțitele de la chefi. Mâncarea mea preferată este hummusul”, a zis Andi Constantin, extrem de amuzat.

Întrebat ce anume i se pare sexy la o persoană, indiferent de gen, Andi Constantin a scos în evidență cât de mult apreciază ideea de independență. În opinia sa, nimic nu atrage mai mult decât o persoană independentă, care alege să fie cu cineva nu din nevoie, ci din simplă dorință.

Citește și: Burlacul - Destăinuiri, episodul 14. Ce sfaturi primește Burlacul Andi Constantin de la fostul Burlac, Bogdan Vlădău

Și fiindcă a venit vorba despre „dragoste și război”, acesta a explicat că într-adevăr totul e permis, cu condiția ca acele sentimente să fie reale și să fie cu adevărat despre dragoste și nu despre atașamente confundate cu iubirea.

„Avem tendința să exagerăm atunci când avem sentimente pentr cineva, spunând că este dragoste. Dar da, atunci când este vorba despre dragoste, este permis orice”, a explicat acesta, extrem de sincer.

Tot în cadrul aceluiași interviu am arflat că Andi Constantin nu a folosit niciodată o aplicație de dating, nici măcar din curiozitate, fiindcă a preferat mereu să interacționeze direct și să creeze altfel „o conexiune directă, mult mai personală”.

În plus, Andi Constantin a acceptat provocarea de-a răspunde cât mai sincer la întrebări. Am aflat în ce situații a mințit acesta, dacă a rămas prieten cu fete din emisiune, dar și numeroase alte detalii savuroase, pe care le poți descoperi urmărind clipurile video de mai sus.

Vezi finala Burlacul, joi, 1 iulie, de la ora 20.30 la Antena 1!

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

În cel de-al șaselea sezon al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1, Andi Constantin a avut ocazia să plece alături de 25 de tinere într-o călătorie plină de emoție și aventură, în locații inedite atât din România, cât și din Turcia.

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Vezi emisiunea „Burlacul” integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/burlacul-1

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Ultimele știri