Antena Căutare

Finala Burlacul 1 iulie 2021. Ana Bene este câștigătoarea. Cine este și cu ce se ocupă aleasa lui Andi Constantin

Ana Bene este cea care l-a convins pe Andi Constantin de sentimentele sale reale. Tânăra a demonstrat că ar putea construi o relație puternică alături de ea, însă foarte puțini știu cu ce se ocupă și cine este, de fapt, aleasa Burlacului din sezonul 6.

Ana Bene și Andi Constantin în trei ipostaze Galerie
Ana Bene este cea care l-a convins pe Andi Constantin de sentimentele sale reale. | Antena 1

Ana Bene, în vârstă de 35 de ani, a atras atenția Burlacului încă din prima clipă cu rochia sa roșie și zâmbetul larg. Deși nu au avut parte de prea multe date-uri împreună, cei doi au reușit să lege o legătură foarte strânsă pe tot parcursul emisiunii.

Concurenta a demonstrat că este o persoană deschisă și matură, lucru care a fost apreciat de către Andi Constantin. Tânăra a reușit să ajungă printre cele trei finaliste și să lupte pentru inima Burlacului cot la cot cu Simona Bălăceanu și Melissa Azak.

Citește și: Burlacul 24 iunie 2021. Andi Constantin, pus la încercare de Ana Bene. Au mers în parc, însoțiți de un copil

De-a lungul competiției, Ana Bene a fost cea care l-a făcut pe Andi Constantin să se simtă foarte bine în compania sa, iar momentele superbe pe care le-au trăit împreună a reprezentat factorul decizional în ceea ce privește alegerea Burlacului din sezonul 6. Acesta a mărturisit că îi este drag de concurentă și că își dorește să pună bazele unei relații sudate cu ea.

Cine este Ana Bene, câștigătoarea sezonului 6 "Burlacul"

Tânăra care a reușit să îl cucerească pe Andi Constantin cu farmecul său și felul carismatic este din Cluj, are 35 de ani și lucreaz în industria frumuseții.

"Sunt din Cluj, împlinesc 35 de ani, acum în august. Am propria mea afacere, lucrez la un salon de înfrumusețare. Mă împlinește această meserie! E locul unde am învâțat să am răbdare, unde am învâțat sălucrez cu oamenii, unde pur și simplu trăiesc în armonie cu mine", a povestit Ana Bene la primul date pe care l-a avut cu Andi Constantin.

Un lucru pe care foarte puțini îl știu despre superba concurentă este faptul că a trecut prin momente dificile atunci când a fost diagnosticată cu cancer. Ana Bene a vorbit despre marele său obstacol la primul single date cu alesul inimii sale.

"Cumva, viața m-a schimbat. Am avut o problemă de sănătate, de atunci a început totul. Am avut un cancer la sân, la 29 de ani", spunea ea atunci.

Citește și: Burlacul 12 martie 2021. Ana Bene, femeia care l-a impresionat pe Andi Constantin cu povestea sa de viață

De asemenea, tânăra a mai mărturisit și că a fost căsătorită, însă relația nu a funcționat și au decis să divorțeze. Din experiențele trăite, Ana Bene a dezvăluit în Marea Finală a sezonului 6 Burlacul că este o femeie răbdătoare și că înțelege decizia pe care a luat-o Andi Constantin.

Tânăra este și o familistă convinsă și pune foarte mult accent pe timpul petrecut alături de persoane importante din viața ei. Aceasta i-a demonstrat Burlacului că este foarte atașată de nepoțelui ei, Alexandru, chiar în cadrul unei întâlniri, unde a ținut neapărat să îi facă cunoștință cu el.

”M-am gândit să-ți prezint o persoană foarte importantă pentru mine. Nu o să îți spun cine.", l-a anunțat Ana Bene atunci când se aflau la date.

Povestea frumoasă dintre cei doi a început lent, dar frumos. Andi Constantin și-a dorit să o decopere din ce în ce mai mult pe parcursul emisiunii, iar tânăra a fost deschisă față de el în orice moment. Lucrurile pe care le-a descoperit până acum despre Ana Bene l-au făcut să ia o decizie în privința sa, dar m-ai mult decât atât, l-au convins să o cunoască mai bine și în afara emisiunii.

Finala Burlacul 1 iulie 2021. Cine a câștigat. Andi Constantin și-a ales preferata... Exclusiv. Ana Bene, despre relația cu Andi Constantin, după ce a câștigat Burlacul sezon 6...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x