Antena Căutare

Finala Burlacul 1 iulie 2021. Ana Bene, Simona Bălăceanu și Melissa Azak și-au expus sentimentele pentru Andi Constantin

Andi Constantin a aflat ce sentimente le încearcă pe cele trei finaliste ale sezonului 6 "Burlacul". Ana Bene, Simona Bălăceanu și Melissa Azak și-au deschis sufletul în fața bărbatului pe care și-l doresc alături de ele.

Andi Constantin și cele trei finaliste Galerie
Andi Constantin a aflat ce sentimente le încearcă pe cele trei finaliste ale sezonului 6 "Burlacul" | Antena 1

În Marea Finală a sezonului 6 din "Burlacul", Andi Constantin a avut ocazia să le revadă pe fostele pretendente la inima lui. Înainte de a le întâmpina pe cele trei concurente, Burlacul și-a dorit să aibă o discuție cu Cristina Jașcu, cea care a luat staff-ul prin suprindere atunci când a anunțat că vrea să părăsească competiția.

Imediat după ce Burlacul și Cristina Jașcu au clarificat motivele pentru care ea a decis să plece din emisiune, Răzvan Fodor a fost cel care le-a rugat pe cele trei finaliste să își expună sentimentele pentru Andi Constantin.

Ce au spus Ana Bene, Simona Bălăceanu și Melissa Azak despre sentimentele pentru Andi Constantin

Înainte ca Burlacul să ia o decizie importantă în privința celor trei pretendente rămase în lupta pentru inima lui, prezentatorul emisiunii și-a dorit să afle ce sentimente au concurentele pentru Andi Constantin.

"Întrebarea adresată de Răzvan este relevantă, pentru că mă interesează să văd percepția lor asupra acțiunilor mele. Mă inteserează să văd ce emoții, ce sentimente le încearcă și mă interesează să văd cum sunt perceput de ele.", a spus Andi Constantin despre motivul pentru care Răzvan Fodor le-a adresat fetelor întrebarea.

Simona Bălăceanu a fost prima care și-a luat inima în dinți și a dat frâu liber sentimentelor, vizibil într-un mod timid: "Nu știu.. Ce să spun mai mult decât că sentimentele mi s-au amplificat și mi s-a confirmat faptul că simt pentru tine multe, cred că e suficient. Nu trebuie să zic ceva"

Citește și: Finala Burlacul, azi, de la 20.30, la Antena 1! Andi Constantin: "E dificil când știi că în urma deciziei tale cineva o să sufere"

Cea de-a doua finalistă care și-a expus sentimentele a fost Melissa Azak. Tânăra a dezvăluit că simte dragoste pentru Andi Constantin, dar mai mult decât atât, concurenta a afirmat și faptul că există o chimie evidentă între ei.

Ana Bene a fost ultima concurentă care a spus ce simte. Cuvintele sale l-au impresionat pe Burlac și au trezit pe fața acestuia un mic zâmbet.

"Pot să zic că am simțit o chimie încă de la început și că s-a legat ceva frumos care s-a construit în timp, ceea ce pentru mine este foarte important. Am oferit după felul meu de-a fi, dar pot să zic că am primit mult. Asta m-a făcut să vreau să ofer și mai mult.", a dezvăluit Ana Bene.

Citește și: Finaliste Burlacul sezonul 6 2021. Simona, Ana și Mellisa luptă până în ultima clipă pentru inima lui Andi

Andi Constantin a fost foarte atent la cuvintele pe care fetele le-au rostit și a pus accent pe modul în care acestea și-au mărturisit sentimentele. Întrebarea pe care a pus-o Răzvan Fodor a fost menită să îi ușureze decizia Burlacului în ceea ce privește aleasa inimii sale, însă a reușit să îngreuneze situația.

"Indiferent de ce au spus, am fost suta la suta atent să înțeleg mai mult decât ceea de au mărtursit și sigur m-a ajutat acest lucru.", a mărturisit Andi Constantin despre momentul unic de care a avut parte.

Finala Burlacul 1 iulie 2021. Andi Constantin și Cristina Jașcu, față în față după ce tânăra a renunțat la el... Finala Burlacul 1 iulie 2021. Pe cine a eliminat Andi Constantin în Finala Mică. Au mai rămas două finaliste...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x