Antena Căutare

Finala Burlacul 1 iulie 2021. Andi Constantin a mers la aeroport după Melissa Azak. Ce i-a spus

Melissa Azak a fost eliminată de către Burlacul Andi Constantin în Mica Finală. Tânăra a plecat supărată de hotărârea bărbatului, iar el nu a putut să lase lucrurile așa. Andi a mers la aeroport și i-a explicat Melissei motivele pentru care legătura lor a luat sfârșit.

colaj de imagini cu andi constantin si melissa azak de la burlacul sezon 6 Galerie
Melissa Azak a fost eliminată de către Burlacul Andi Constantin în Mica Finală. Tânăra a plecat supărată de hotărârea bărbatului, iar el nu a putut să lase lucrurile așa | Antena 1

”Am ceva să-ți spun. Ai fost foarte supărată când ai plecat, nu am putut să te las să pleci așa. Am vrut să-ți spun că-mi pare rău pentru modul în care s-au sfârșit lucrurile între noi. În tot timpul petrecut în Turcia, totul a fost un frumos și de poveste. M-am luptat mult să iau o decizie finală. A fost groaznic pentru mine.

Multe dintre gândurile mele erau legate de tine. Cu inima sunt alături de tine, dar rațiunea mă face să mă întreb dacă e momentul potrivit pentru noi. (...) Iubirea ar trebui să împlinească, nu să distrugă alte vieți. Mă doare că nu vei mai face parte din viața mea, dar Melissa, pentru binele tău, e mai bine să ne despărțim. Nu vreau să ne spunem adio. Te rog, nu uita de noi și toate momentele noastre, de Turcia și sentimentele noastre.”, i-a spus Andi Constantin, vizibil afectat.

Reacția Melissei când l-a văzut pe Andi Constantin la aeroport

Melissa Azak a fost surprinsă să-l vadă la aeroport pe Andi Constantin, care a venit să lămurească lucrurile. El nu și-a dorit ca tânăra să părăsească tristă România.

Citește și: Exclusiv. Care este, în prezent, relația dintre Andi Constantin și Ana Bene, câștigătoarea de la Burlacul

După ce l-a ascultat, concurenta de la Burlacul sezon 6 i-a spus că totul este în regulă și i-a urat multă fericire.

Andi Constantin, în fața marii decizii

Decizia pe care el trebuie să o ia în Finala Burlacul sezon 6 îl seacă de puteri pe Andi, a mărturisit el la testimoniale.

”Acest proces scoate tot din tine. Cumva, cred că de asta, la final realizezi de ce ai nevoie. Realizezi de ce ai nevoie după o perioadă atât de încărcată, cum e și viața, cu suișuri și coborâșuri. Sincer, nu am luat în calcul stresul, apăsarea finalului și nici tensiunea pe care o resimt acum. Poate am fost puțin naiv și m-am aruncat cu capul înainte așa cum o fac de obicei și las anumite aspecte neobservate.

E finalul pe care mi l-am construit, eu sunt responsabil de el. Nu mi-aș reproșa nimic pentru că principalul gând cu care am plecat în această experiență a fost să fiu cât se poate de real și sincer cu mine. Dacă asta înseamnă, am cerut-o cu mâna mea. Decât un final fake, de poveste, mai bine unul real și așa cum este el acum.”, a afirmat Burlacul înainte de Ceremonia Trandafirului din Finala Burlacul sezon 6.

Finala Burlacul 1 iulie 2021. Ana Bene a petrecut 24 de ore alături de Andi Constantin. Cum a decurs întâlnirea celor do... Finala Burlacul 1 iulie 2021. Ana Bene și Simona Bălăceanu au trăit clipe de neuitat acasă la Andi Constantin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x