Antena Căutare

Exclusiv. Ana Bene, despre relația cu Andi Constantin, după ce a câștigat Burlacul sezon 6

În ultimul episod al sezonul 6 Burlacul, Andi Constantin i-a vorbit Anei Bene despre tot ce l-a făcut să simtă și a lăsat-o să decidă asupra viitorului lor. Bruneta a decis să-și acorde o șansă și să încerce să construiască împreună o relație trainică pe baza fundației la care au lucrat în Turcia.

andi constantin, razvan fodor si ana bene, castigatoarea burlacul sezon 6 Galerie
În ultimul episod al sezonul 6 Burlacul, Andi Constantin i-a vorbit Anei Bene despre tot ce l-a făcut să simtă și a lăsat-o să decidă asupra viitorului lor | Antena 1

În timpul Finalei Burlacul, difuzată de Antena1 pe 1 iulie 2021, Ana Bene nu a comentat pe larg decizia lui Andi Constantin de a o declara câștigătoare. Emoțiile și-au spus cuvântul și frumoasa brunetă și-a găsit cu greu cuvintele.

La rece, însă, Ana a descris cum s-a simțit în clipele când Andi i-a vorbit din inimă.

”A fost un moment emoționant, moment în care m-a bucurat decizia pe care a luat-o, fiind una sinceră nu doar de dragul acestui show. Am fost în asentiment cu el. M-a impresionat gestul făcut de el și anume, acela că, decizia îmi aparține mie dacă vreau să ne cunoaștem mai bine.”, a declarat Ana Bene în exclusivitate pentru a1.ro.

Câștigătoarea sezonului 6 a înțeles pe deplin motivul pentru care Andi Constantin nu i-a oferit inelul pregătit pentru viitoarea soție a Burlacului. A apreciat mai mult gestul lui de a-i oferi brățara specială a mamei sale.

”Acea brațară pe care mi-a oferit-o are în spate o poveste foarte draguță, mama lui i-a dat acea brațară și i-a spus să o ofere unei femei speciale din viața lui, iar el mi-a oferit-o mie. Ceea ce înseamnă că sunt un om special pentru el, asa cum și el este un om special pentru mine , ne asemănăm din multe puncte de vedere, avem principii de viață comune pe anumite segmente.”, a mai adăugat Ana.

Frumoasa concurentă de la Burlacul își amintește cu drag de prima întâlnire cu Andi, atunci când s-au plimbat pe plajă.

În Finala Burlacul sezon 6, bărbatul mărturisea că nu a observat-o pe Ana când le-a cunoscut pe cele 25 de fete, însă a rămas fermecat de frumusețea ei, așa că i-a acordat primul single date din emisiune.

Momentul a fost unul special și pentru Ana Bene, care îl consideră o amintire dragă sufletului ei.

Citește și: Ana Bene este câștigătoarea. Cine este și cu ce se ocupă aleasa lui Andi Constantin

”Amintirea pe care o am cel mai aproape de sufletul meu a fost primul nostru date, pe malul mării. A fost momentul în care ne-am cunoscut, fiind amandoi deschiși, relaxati, încă cu vibe-ul bun venit din mediul nostru de acasă, ne-am conectat extrem de limpede și frumos. Și vreau neapărat să amintesc și party-ul dat cu ocazia zilei mele de nastere, unde m-am simtit extrem de bine.”, a răspuns tânăra când a fost întrebată care este cea mai frumoasă amintire de la Burlacul.

Ce s-a întâmplat cu Ana Bene și Andi Constantin după Finala Burlacul

După Finala Burlacul, Ana Bene și Andi Constantin s-au bucurat de momente frumoase împreună. Bărbatul a mers la Cluj, unde au luat cina împreună cu un prieten, iar a doua zi au avut o mică escapadă.

”A venit la Cluj împreuna cu un prieten și am cinat împreuna, iar în urmatoarea zi ne-am petrecut câteva ore împreună la ski.”, a mai dezvăluit Ana.

Chiar dacă Ana era femeia care reușea să-l liniștească pe Andi și în ea regăsea multe calități pe care le dorește ca viitoarea lui soție să le aibă, lucrurile nu au mers între ei.

”Ana e o femeie puternică și o persoană foarte dragă mie, o persoană de încredere, un om pe care îl admir. Relația noastră este acum una de prietenie, bazată pe sentimente sincere. Avem și vom avea întotdeauna o conexiune reală pe care o voi prețui foarte mult. Consider că suntem două persoane mature și întelegem că, deși ne asemănăm din foarte multe puncte de vedere, acest lucru nu garantează succesul într-o relație.”, a spus Andi Constantin în exclusivitate pentru a1.ro.

Ce a învățat Ana Bene din experiența Burlacul sezon 6

Întrebată cum ar fi procedat dacă ar fi fost în locul Burlacului, Ana Bene a mărturisit că este greu să facă acest exercițiu de imaginație. Cu toate acestea, e convinsă că este nevoie de o combinație de aptitudini pentru a putea gestiona situația.

”Din experiențele mele am învățat că doar atunci când ești pus într-o anumită situație poți vedea cu adevărat modul în care reacționezi, însă cred că e nevoie de implicare, agilitate, inteligența emoțională, deschidere, sinceritate, spontaneitate, diplomație. Și cel mai important să te poți calibra după felul de a fi a fiecăruia.”, a explicat tânăra.

Citește și: Exclusiv. Andi Constantin, despre relația cu Ana Bene, după finala sezonului 6 Burlacul

Însă, din postura de candidată la inima Burlacului, Ana a avut o mulțime de trăiri care au ajutat-o să se descopere.

”A fost o experiență interesantă, cu momente grele, dar și frumoase din care am învățat ce am avut de învățat, mi-am depășit anumite frici, lucruri care m-au făcut să mă îndrept spre cea mai bună versiune a mea. A fost o continuă provocare, însă, m-am bucurat de această experiență și am luat cu mine doar ce mi s-a potrivit și a fost de bun augur. Cred că orice schimbare pleacă de la noi în funcție de cum alegem.

Sunt același om, cu o experiență în plus, un om care și-a făcut anumite update-uri din anumite puncte de vedere în urma acestui show. Aș putea spune că am devenit o persoană recognoscibilă, publică, lucru pe care l-am acceptat în ultima perioadă, deși până la această experiență tendința mea era de conservare și de a sta mereu în umbră și nu în centrul atenției celor din jur.”, a afirmat Ana Bene pentru a1.ro.

Finala Burlacul 1 iulie 2021. Ana Bene este câștigătoarea. Cine este și cu ce se ocupă aleasa lui Andi Constantin... Exclusiv. Andi Constantin, despre relația cu Ana Bene, după finala sezonului 6 Burlacul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x