Antena Căutare

Finala Burlacul 1 iulie 2021. Cine cred fostele concurente că va fi câștigătoarea

Fostele concurente nu au evitat să-și expună preferințele în Finala Burlacul, difuzată pe 1 iulie 2021. Fetele care sperau să-l cucerească pe Andi Constantin au spus cine cred că va fi câștigătoarea celui de al șaselea sezon.

colaj cu angela antocel si vanessa tone de la burlacul sezon 6 Galerie
Fostele concurente nu au evitat să-și expună preferințele în Finala Burlacul, difuzată pe 1 iulie 2021. Fetele care sperau să-l cucerească pe Andi Constantin au spus cine cred că va fi câștigătoarea celui de al șaselea sezon | Antena 1

Prima care și-a spus părerea a fost Mădălina Alexe. Ea a considerat că Andi Constantin se potrivește foarte bine cu Ana Bene, cea pe care tânăra o consideră matură. Blondina a susținut că Ana este matură și Burlacul are ce învăța de la ea.

Următoarea care și-a spus părerea despre cine ar trebui să fie câștigătoarea sezonului 6 Burlacul a fost Dominique Nuță. Modelul a mizat pe Simona Bălăceanu pentru că, din punctul ei de vedere, concurenta se potrivește fizic cu Andi Constantin.

Nici Angela Antocel nu a scăpat de întrebarea lui Răzvan Fodor, care a dorit să afle opinia celei mai îndrăznețe concurente din acest sezon Burlacul.

Angela Antocel, sinceră în privința refuzului lui Andi Constantin

Angela Antocel nu a ezitat să capteze toate atenția și în Finala Burlacul sezon 6. Blondina, care a fost eliminată în urmă cu câteva ediții, l-a taxat pe Andi Constantin pentru faptul că a renunțat la ea.

În stilul caracteristic, tânăra din Republica Moldova a răspuns la întrebarea prezentatorului Fodor.

”Nuuu... E un răspuns foarte greu și chiar nu pot să răspund la întrebarea aceasta. Eu mă uit la o relație mult mai profund ca alte personalități și aici nu este vorba doar de o relație. Sunt persoane ok individual, dar în relație poate să se distrugă.”, a spus Angela.

Când Răzvan a rugat-o să dea numele celei pe care o consideră cea mai potrivită pentru Andi, ea a glumit: ”Eu sunt cea mai potrivită. Noi deja am trecut peste.”

La testimoniale, Angela a mărturisit că Andi Constantin nu a greșit când a eliminat-o: ”A fost decizia lui, cum să fie o greșeală?! Trenul a plecat, tuc-tuc-tuc, Angela a plecat la alt bărbat.”

Citește și: Finala Burlacul 1 iulie 2021. Ana Bene este câștigătoarea. Cine este și cu ce se ocupă aleasa lui Andi Constantin

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Vezi emisiunea Burlacul sezon 6 integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1.

Finala Burlacul 1 iulie 2021. Fostele concurente, prezente la ultimul Cocktail Party. Cât de mult s-au schimbat și ce ma... Finala Burlacul 1 iulie 2021. Andi Constantin și Cristina Jașcu, față în față după ce tânăra a renunțat la el...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x