Antena Căutare

Mesajul Simonei Bălăceanu după Finala Burlacul sezon 6. Ce a postat pe internet

Simona Bălăceanu a ajuns, alături de Ana Bene, în Finala Burlacul sezon 6. În ultima Ceremonie a Trandafirului, difuzată de Antena 1 pe 1 iulie 2021, tânăra nu a primit floarea salvatoare de la Andi Constantin.

simona balaceanu imbracata intr-o rochie alba, cu pantofi crem Galerie
Simona Bălăceanu a ajuns, alături de Ana Bene, în Finala Burlacul sezon 6. În ultima Ceremonie a Trandafirului, difuzată de Antena 1 pe 1 iulie 2021, tânăra nu a primit floarea salvatoare de la Andi Constantin | Antena 1

După ce Burlacul i-a comunicat decizia, Simona s-a deschis în fața lui și i-a spus tot ce simte. La câteva zile după difuzarea episodului, bruneta a postat și un mesaj pe Instagram.

Simona Bălăceanu a fost una dintre concurentele care au evoluat mult de-a lungul competiției Burlacul sezon 6. Orgolioasă, cum chiar ea a recunoscut că e, frumoasa brunetă a reușit să se deschidă în fața lui Andi Constantin. În Finală, Simona a susținut că este, de fapt, o fire sensibilă și că duritatea pe care o afișează este doar modul ei de a se proteja.

Acest lucru a fost confirmat și de tatăl ei, la întâlnirea părinților cu Burlacul, unde Andi a avut ocazia să afle mai multe despre ea.

Citește și: Finala Burlacul 1 iulie 2021. Andi Constantin i-a spus Simonei Bălăceanu decizia. Cum a reacționat fata

Ce a postat Simona Bălăceanu după Finala Burlacul sezon 6

După Finala Burlacul sezon 6, în care lacrimile Simonei Bălăceanu au emoționat-o până și pe mama lui Andi Constantin, tânăra a scris câteva cuvinte despre experiența trăită în Turcia.

”Ce experiență..

În momentul în care am acceptat să fac parte din această poveste,am simțit că oricare va fi "drumul" meu acolo, voi avea de învățat.

A fost ceva nou și diferit, ceva ce nu trăiești în fiecare zi și da, o să susțin tot timpul că nimic nu este întâmplător în viață , iar toate se întâmplă cu un scop. Depinde de noi, cum îmbrățișăm fiecare provocare a vieții.

Am fost eu,cu defecte și calități, cu bariere, cu jocuri de cuvinte, cu stări, cu zâmbete sau plânsete.

Citește și: Burlacul - Destainuiri | Episodul 15. Simona Bălăceanu a emoționat-o pe mama lui Andi

Nu mi-am dorit să par ceea ce nu sunt, cu toate ca în anumite situații nu m-am recunoscut.
Nu mi-am dorit să fiu pe placul tuturor, pentru că știu că este imposibil,iar eu nu îmi doresc să fiu "perfectă"pentru societate.

Și nu, nu a fost despre a câștiga un premiu, ci despre a te completa cu un om, iar acolo am cunoscut oameni frumoși.
Țin să mulțumesc din suflet, celor care m-au susținut încă de la început, celor care au empatizat cu mine, celor care mi-au fost lecții , celor care s-au regăsit în povestea mea și celor care m-au plăcut mai puțin.

Cum am spus și în finalul emisiunii, îmi doresc să trăiesc, să învăț, să evoluez și să devin cea mai bună variantă a mea.

Vă îmbrățișez!”, a scris frumoasa Simona Bălăceanu pe contul său de Instagram.

Citește și: Finala Burlacul 1 iulie 2021. Ana Bene și Simona Bălăceanu au trăit clipe de neuitat acasă la Andi Constantin

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x