Antena Căutare

Finala Burlacul 1 iulie 2021. Andi Constantin i-a spus Simonei Bălăceanu decizia. Cum a reacționat fata

Într-un decor superb, pe marginea unei piscine, Andi Constantin și-a deschis sufletul în fața Simonei Bălăceanu, una dintre finalistele de la Burlacul sezon 6. Totul s-a terminat în lacrimi, căci bărbatul era sigur că bruneta nu este cea care i-a câștigat inima.

simona balaceanu si andi constantin in finala burlacul sezon 6 Galerie
Într-un decor superb, pe marginea unei piscine, Andi Constantin și-a deschis sufletul în fața Simonei Bălăceanu, una dintre finalistele de la Burlacul sezon 6 | Antena 1

Îmbrăcată într-o rochie albă, care îi punea în evidență atuurile fizice, Simona Bălăceanu s-a îndreptat cu pași siguri spre Andi Constantin, care o aștepta pe marginea piscinei.

”Îmi doresc să se termine așa cum este scris acolo undeva.”, a spus Simona Bălăceanu înainte să ajungă în fața lui.

De îndată ce s-au putut privi în ochi, Andi Constantin a luat-o de mână pe frumoasa tânără și i-a mărturisit tot ce l-a făcut să simtă de-a lungul săptămânilor petrecute în Turcia.

Citește și: Finala Burlacul 1 iulie 2021. Cine a câștigat. Andi Constantin și-a ales preferata

”Draga mea, aproape că nu-mi vine să cred cât de departe a ajuns povestea noastră. Știi ce mi-ai spus prima dată când m-ai văzut? Îți mai amintești? Care a fost cerința ta?”, și-a început Andi discursul.

”Am un orgoliu bolnav, salvează-mă!”, a reiterat Simona.

Ce i-a spus Andi Constantin Simonei Bălăceanu în Finala Burlacul sezon 6

Odată primită confirmarea, Burlacul și-a continuat declarația, vizibil emoționat: ”Cred că asta am făcut. O primă promisiune mi-am ținut-o față de tine. Știi că am amânat momentul primei noastre întâlniri? Era parte din metoda de a combate acest demon al tău. Știu că tu te-ai prins atunci și chiar a dat roade pentru că la prima noastră întâlnire părea că toate stelele s-au aliniat ca să ne fugă pământul de sub picioare.

Citește și: Exclusiv. Care este, în prezent, relația dintre Andi Constantin și Ana Bene, câștigătoarea de la Burlacul

Vreau să-ți mulțumesc pentru acele clipe de fericire, aveam nevoie de ele așa cum sunt convins că și tu aveai nevoie. Am remarcat atunci două lucruri la tine: cât ești de frumoasă și cât de mult sex appeal emani. Erai feminină, jucăușă, senzuală, ca o felină. Nu există bărbat care să rămână indiferent la asta. Să știi că același lucru îl remarc și acum. Dar am promis că o să fiu sincer. La vremea respectivă, chiar dacă am avut un date minunat cu tine, să știi că alta era preferata mea.

Îți spun despre Cristina pentru că următorul nostru date, cel din casa în care locuiam, nu a fost unul chiar cinstit din partea mea. Atunci eu eram rănit și tocmai aflasem că preferata mea nu-mi răspunde la sentimente. Cumva, în mintea mea de bărbat rănit, a apărut nevoia de refugiu în ceea ce-mi făcea plăcere atunci, compania ta.

Atunci am început să investesc în noi. Din păcate, la vremea respectivă, tu aveai toate scuturile ridicate și investiția mea s-a lovit de barierele tale. Atunci au început niște probleme între noi. Îți amintești când ți-am spus cum mă simt? Am spus că mă simt ca un cerșetor și nu mi-a plăcut deloc acel sentiment. (...) În interior, am simțit că tu doar te jucai. La fel de bine știu că pe drumul către dragoste nu este bine să te joci pentru că nu știi ce e în sufletul celui din fața ta. Când te joci trăiești periculos, știu că ție îți place asta.

Din păcate, joaca în relație nu este ceea ce-mi doresc. Îmi plac provocările, știi foarte bine, însă le păstrez pentru alte aspecte ale vieții. M-am îndepărtat de tine și am așteptat să văd ce-mi rezervă viitorul. Tu ai cerut o șansă, eu am considerat că suntem egali în greșeli. (...) Am crezut că o putem lua de la capăt. Problema este că, atunci când ceva se rupe, maxim poți repara făcând un nod, iar acel nod rămâne. Ceva s-a rupt atunci și între noi nu a mai fost la fel. (...) Îți mulțumesc pentru toată pasiunea, nebunia, dar este oare constructiv? Instinctele mă cheamă lângă tine, dar rațiunea și experiențele trecutului că e mai bine să ne oprim aici, acum când lucrurile sunt încă frumoase. Îmi pare rău și vreau să știi că nu vreau să suferi. Dacă nu am tăia povestea asta de la rădăcină, am suferi mai mult.”, a continuat Burlacul.

Reacția Simonei Bălăceanu când a aflat decizia lui Andi Constantin

Simona Bălăceanu s-a ținut tare pe poziții, dar la final a început să plângă.

”Expresiile mele ți-au arătat că sunt de acord cu tine. Chiar dacă am avut bariere, asta sunt eu. Probabil în timp, barierele o să cadă natural. O să susțin până la capăt că, oricare va fi finalul acestei experiențe, tu ai apărut cu un scop în viața mea și am avut atât de multe de învățat. Pentru asta îți mulțumesc. Nu o să fiu ipocrită.

Să știi că îți doresc fericirea, așa cum ți-am dorit-o întotdeauna. În momentul în care eu îți doresc ție fericirea, automat va veni și pentru mine. Ai grijă de tine și de sufletul tău. Faptul că eu am reacțiile asta cred că este în firea noastră pentru asta sunt eu: vulnerabilă și sensibilă. Asta înseamnă că am trăit, că trăiesc, deci simt.”, i-a spus Simona Bălăceanu, cea cu care a petrecut 24 de ore cu doar puțin timp înainte de Finala Burlacul.

Andi Constantin, afectat de lacrimile Simonei Bălăceanu din Finala Burlacul sezon 6

Vâzând reacția brunetei, Andi Constantin cu greu s-a abținut să nu verse lacrimi.

”Mi se rupe sufletul că plângi. Mă doare sufletul... Meriți să ai un zâmbet larg pe buze și eu nu ți l-aș aduce. Ți-aș face un mare rău dacă am fi împreună”, i-a spus Andi care a fost nevoit să-și steargă lacrimile.

Finala Burlacul 1 iulie 2021. Ana Bene și Simona Bălăceanu au trăit clipe de neuitat acasă la Andi Constantin... Finala Burlacul 1 iulie 2021. Cine a câștigat. Andi Constantin și-a ales preferata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x