Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Animatie: Pisicile aristocrate

Răzvan Fodor, surpriză din partea soției la împlinirea celor 10 ani de mariaj | Foto

Răzvan Fodor a avut parte de o surpriză de zile mari. Cea care l-a surprins a fost chiar Irina, soția lui si a avut loc cu ocazia împlinirii a zece ani de mariaj.

Razvan Fodor

Instagram

Celebrul Răzvan Fodor, aflat în Istanbul, unde participă la filmările pentru emisiunea "Burlacul", a cărui prezentator este, a avut parte de o surpriză de zile mari, din partea soției, dar și a fiicei lor.

Pentru că au împlinit zece ani de mariaj, Irina Fodor s-a gândit să-i facă o surpriză celebrului ei soț, așa că s-a îmbarcat cu destinația Istanbul, pentru a fi alături de partenerul ei, cu aceasta ocazie specială.

Răzvan Fodor, vacanță la malul mării! Cum "cerșește" vedeta afecțiunea soției! "Tu nu mă mai iubești? | Video

Din Istanbul, carismaticul artist a postat niște imagini pentru a-i ține la curent, cu noutățile despre el, pe numeroșii fani, așa cum o face de fiecare dată.

Răzvan este foarte activ pe rețelele de socializare unde are un număr impresionant de admiratori, cu care ține mereu legătura și care abia așteaptă să afle noutăți despre idolul lor.

Câștigătorul competiției "Asia Express", are un simț al umorului foarte dezvoltat, astfel că nu de puține ori, face glume pe contul său de socializare, pentru a-și binedispune urmăritorii.

Așa se face, că în cea mai recentă postare a lui, unde a împărtășit două imagini cu el și familia lui, artistul a postat și un mesaj care i-a amuzat la culme pe toți fanii vedetei.

Răzvan Fodor și-a pus fanele pe jar! Ipostaza neașteptată în care s-a pozat: „Sunt un băiat mai din topor”

Aflați la unul dintre restaurantele situate sub renumitul pod de peste Bosfor, din Istanbul, Răzvan nu a ezitat să demonstreze, încă o dată, ca are simțul umorului. Astfel că, alături de fotografiile publicate pe contul său de Instagram, a atașat un mesaj, care a stârnit foarte multe reacții din parte admiratorilor lui.

"Ea zice: “Mamă, ce romantic ești!”, iar eu i-am zis că, de fapt, mâncăm sub pod, ca boschetarii."

Pe Răzvan Fodor îl veți putea revedea în curând la Antena 1, în calitate de prezentator al emisiunii "Burlacul".

Video