Răzvan Fodor s-a lăsat pe mâinile soției. Cum s-a pozat prezentatorul tv în intimitatea casei

Răzvan Fodor se numără printre vedetele care își țin fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața lor, chiar dacă este vorba despre imagini persoanale.

Acesta a publicat pe contul de Instagram o imagine în care apare cu o mască pe față

Instagram

Acesta a publicat pe contul de Instagram o imagine în care apare cu o mască pe față, o mască pe care i-a aplicat-o soția, pentru detoxifierea tenului după sărbători. Răzvan Fodor este cunoscut pentru umorul cu care le povestește fanilor întâmplări din viața sa, la fel cum a procedat și acum.

Mi-a venit consoarta îngrijorată, cum că aș avea nevoie de resuscitare facială după sărbătorile astea. Mie nu mi se părea necesar, dar mi-a zis că am față de salată boeuf și de icre. Practic, că arăt ca tot meniul de pe masa de Crăciun. Și, înspumată fiind, nu putea să îmi dea decât o mască care face spume. O fi doar o potriveală? Hai că am început cu dreptul anul ăsta!, a scris bărbatul în descrierea imaginii.

Fanii au reacționat imediat și au glumit și ei pe seama întâmplării povestite de el: "Ce să faci, cică masca e obligatorie perioada asta", "E foarte bună masca asta ,nu mai faceți nazuri", sau "Lasă Fodor că neavsta știe mai bine ce e pentru tine."

Citește și: Soția lui Răzvan Fodor, apariție impecabilă în costum de baie. Ce descriere a pus prezentatorul la pozele cu eaRăzvan Fodor, prezentator al noului sezon Burlacul

Răzvan Fodor, câștigătorul sezonului 3 de la "Asia Express", va fi noul prezentator al emisiunii "Burlacul."

”Mi-a plăcut și mi se pare potrivit faptul că nu se vrea o emisiune la care prezentatorul trebuie să anunțe ce se întâmplă, ci mă pot implica să îl trag de mână pe "Burlacul", să îl ghidez. Am înțeles că se vrea altceva, că noi, membrii echipei, putem să îi fim prieteni, să îl ajutăm pe băiatul acesta să se căsătorească, pentru că își dorește foarte tare o familie. Îmi doresc foarte tare ca dacă îi dau un sfat să fie pertinent, iar dacă el va ține cont și trage lozul norocos înseamnă că mi-am făcut treaba”, a spus Răzvan Fodor.

Artistul a spus despre bărbatul pentru care mai multe femei se vor lupta să-i cucerească inima că este un "tip mișto, e foarte normal, frumușel și chiar este în punctul în care își dorește o relație serioasă".

Ultimele știri