Soția lui Răzvan Fodor, apariție impecabilă în costum de baie. Ce descriere a pus prezentatorul la pozele cu ea

Soția lui Răzvan Fodor, Irina Fodor, și-a sărbătorit ziua de naștere pe 13 septembrie. Frumoasa Irina a împlinit 32 de ani.

Soția lui Răzvan Fodor, Irina Fodor, și-a sărbătorit ziua de naștere pe 13 septembrie. Frumoasa Irina a împlinit 32 de ani.

instagram/irina_fodor/

Irina și Răzvan trăiesc împreună o frumoasă poveste de dragoste și au împreună o fetiță, Diana, de care sunt tare mândrii. Fostul concurent Asia Express și-a cunoscut soția în 2007, iar după trei ani s-au căsătorit, fiind îndrăgostiți iremediabil.

Când s-au cunoscut, Irina avea doar 19 ani și era studentă. Ea a reușit să îl cucerească pe Răzvan de la prima întâlnire, folosindu-se de simțul umorului și o farsă inedită pe care i-a făcut-o. Iubirea lor a înflorit pe neașteptate și după doar trei luni de relație, cei doi au plecat în vacanță în India.

În prezent, Răzvan și Irina au deja 10 ani de relație și sunt foarte fericiți împreună. De aceea, de ziua soției sale, Răzvan a ținut să îi transmită un mesaj special Irinei, postând o poza cu ea pe contul lui de Instagram, cu următoarea descriere:

“Sper să te mai reîntâlnesc și în alte vieți, pentru că în asta sigur nu-mi ajungi.❤️La multi ani!!🎉🎊🥂 #happy32 #frantuzoaica #birthdaywife”.

Căsnicia lor e dovada că dragostea încă există.

Razvan Fodor e gata să ți-l prezinte pe noul Burlac. Înscrie-te pe https://shortaudition.com/burlacul-sezon6

Ultimele știri