Simona Bălăceanu, concurenta de la Burlacul, are un talent ascuns despre care puțini știau. Cum impresionează bruneta

Simona Bălăceanu, concurenta de la Burlacul, este o femeie care deține un talent ascuns. Frumoasa brunetă impresionează în mediul online cu ceea ce creează.

Simona Bălăceanu, concurenta de la Burlacul.

Antena 1/ Burlacul

Fermecătoare și plină de șarm, Simona Bălăceanu este una dintre femeile care au reușit să-i atragă atenția într-un mod special Burlacului. Ea se încadrează în viziunea lui Andi, atât din punct de vedere fizic, intelectual, dar și emoțional: "Are toate caracteristicile să fie una dintre preferatele mele", mărturisește Andi.

Toți cei care au văzut-o pe Tv au putut observa că Simona are o frumusețe răpitoare, iar atitudinea sa o face extrem de atrăgătoare, însă puțini sunt cei care știu că pe lângă aceste calități, bruneta are și un talent impresionant.

Simona Bălăceanu se pricepe extrem de bine la pictat, iar tablourile sale pe care le postează în mediul online strâng o mulțime de aprecieri.

Impresionată de talentul său este și Vanessa Țone, care i-a lăsat un comentariu apreciativ Simonei, în care îi spune că vrea și ea un tablou: "Un cadou de ziua mea vreau un tablou cu mine, ms pwp".

Cum a reacționat Andi Constantin după ce Simona Bălăceanu i-a reufuzat sărutul

Simona Bălăceanu se numără printre preferatele Burlacului, chiar el a spus-o, însă tânăra nu a vrut să treacă la următorul nivel cu Andi. A fost reticentă la sărutul său, după ce a simțit că a evitat-o pentru prea mult timp.

Simona Bălăceanu a fost ignorată o perioadă lungă de timp de Andi Burlacul și asta pentru că a vrut să îi dea un test al orgoliului și al răbdării. Când credea că nu o să se mai întâlnească cu bărbatul la care aspiră, Simona a primit biletul neașteptat: "S-a întâmplat neîntâmplatul", spune bruneta.

Citește și: Simona Bălăceanu, mesaj cu subînțeles după ce a fost reticentă la sărutul cu Andi Burlacul. Ce a transmis frumoasa brunetă

După o plimbare extrem de incitantă cu elicopterul, Simona a avut parte de o cină romantică la înălțime cu Andi Constantin, exact așa cum visa. Complimentele au început să curgă dinspre Andi către frumoasa brunetă, care se simțea copleșită de emoții.

"Chiar dacă sună a clișeu, de fiecare dată când dau de ochii tăi, mă simt pierdut", îi mărturisește Andi.

Burlacul a recunoscut că a flirtat cu Simona: "Felul în care noi vorbim și ne privim se numește flirt și noi asta făceam", mărturisește la testimoniale Andi Constantin.

Citește și: Video - Andi Constantin a sărutat-o pe Simona Bălăceanu, dar ea a fost reticentă în ciuda dorinței sale

Andi i-a oferit trandafirul Simonei și s-a apropiat să o sărute, însă ea a fost puțin redicentă. Deși a mărturisit în repetate rânduri că își dorește mult să fie alături de Andi, a simțit să nu-i dea totul dintr-odată: "Din punctul meu de vedere totul a mers foarte bine la date și nu vedeam motivele reale ale reticenței ei. M-am simțit prost pentru că nu mă așteptam să fie reticentă. Mă așteptam la cu totul un alt deznodământ", spune Andi Burlacul.

Ultimele știri