Căutare Live

Simona Bălăceanu "își îmbrățișează feminitatea" pe nisipul fierbinte. Concurenta de la Burlacul face spectacol pe plajă

Simona Bălăceanu, fosta concurentă de la emisiunea Burlacul, s-a remarcat atât în cadrul show-ului TV, cât și după ce "cortina" s-a tras. Bruneta a ajuns la inima multor oameni de acasă și în continuare reușește să atragă în jurul său mii de admiratori. În ultima fotografie postată de Simona, tânăra transmite un meaj plin de esență și impresionează cu schimbările prin care a trecut.

Simona Bălăceanu și Andi Constantin

Instagram/Simona Bălăceanu și Antena 1/Burlacul

Simona Bălăceanu s-a numărat printre preferatele lui Andi Constantin. Bărbatul a fost cucerit de frumusețea deosebită, dar și de carisma fetei cu ochi albaștri și zâmbet strălucitor.

Tânăra a avut un parcurs ca un carusel de emoții și ajuns în Marea Finală a emisiunii "Burlacul" alături de Ana Bene. La ultima Ceremonie a Trandafirului, difuzată de Antena 1 pe 1 iulie 2021, concurenta nu a primit floarea din partea bărbatului pentru care a luptat, însă acest lucru nu a făcut-o decât să înțeleagă că fiecare om își are destinul său.

Citește și: Simona l-a primit pe Andi la ea acasă. Bruneta i-a spus Burlacului ce zic apropiații despre relația lor

După emisiune, Simona s-a schimbat total. Deși avea un trup armonios, bruneta a vrut să mai slăbească, lucru care i-a ieșit, iar acum silueta sa este demnă de invidiat.

Simona Bălăceanu impresionează pe plajă într-un costum de baie dintr-o singură piesă

De curând, fost concurentă la inima Burlacului, a postat o imagine în costum de baie și și-a arătat formele într-un mod discret. Dar pe lângă acest aspect, Simona Bălăceanu a transmis multă emoție cu fotografia postată, lăsând un mesaj plin de înțeles pentru femeile de pretutindeni: "Îmbrățișează-ți feminitatea".

Complimntele nu au întârziat să apară, iar Simona pare că și-a copleșit admiratorii cu doza de pasiune pe care o pune în fiecare postare, reușind să stârnească emoții.

Mai mult decât atât, poza a strâns mai bine de 3 mii de like-uri, semn că Simona Bălăceanu este admirată de un public larg pe care l-a cucerit cu spiritul său independent.

Simona Bălăceanu a vorbit pe rețelele sociale despre experiența pe care a avut-o în Turcia, după Marea Finală a emisiunii Burlacul sezonul 6. Tânăra a părăsit emisiunea cu emoție, dar nu și cu părere de rău.

Mesajul Simonei Bălăceanu, după Finala Burlacul sezonul 6: "Am fost eu, cu defecte și calități"

"Ce experiență.. În momentul în care am acceptat să fac parte din această poveste, am simțit că oricare va fi "drumul" meu acolo, voi avea de învățat. A fost ceva nou și diferit, ceva ce nu trăiești în fiecare zi și da, o să susțin tot timpul că nimic nu este întâmplător în viață, iar toate se întâmplă cu un scop. Depinde de noi, cum îmbrățișăm fiecare provocare a vieții. Am fost eu, cu defecte și calități, cu bariere, cu jocuri de cuvinte, cu stări, cu zâmbete sau plânsete. Nu mi-am dorit să par ceea ce nu sunt, cu toate ca în anumite situații nu m-am recunoscut.

Nu mi-am dorit să fiu pe placul tuturor, pentru că știu că este imposibil,iar eu nu îmi doresc să fiu "perfectă"pentru societate. Și nu, nu a fost despre a câștiga un premiu, ci despre a te completa cu un om, iar acolo am cunoscut oameni frumoși. Țin să mulțumesc din suflet, celor care m-au susținut încă de la început, celor care au empatizat cu mine, celor care mi-au fost lecții , celor care s-au regăsit în povestea mea și celor care m-au plăcut mai puțin. Cum am spus și în finalul emisiunii, îmi doresc să trăiesc, să învăț, să evoluez și să devin cea mai bună variantă a mea. Vă îmbrățișez!", a delarat ea prin intermediul unei fotografii în care ține un buchet de trandafiri în brațe.

Horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2022. Vărsătorii se simt mai aproape de persoana iubită. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2022 spune că nativii vor avea multe momente de...
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2022. Balanțele sunt cu gândul la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2022 spune că nativii din zodiac au în față o zi cu multe...
Ultimele știri
x