Antena Căutare

Finala Burlacul 1 iulie 2021. Cine a câștigat. Andi Constantin și-a ales preferata

Andi Constantin a decis, în Finala sezonului 6 Burlacul, că Ana Bene este concurenta cu care vrea să construiască o relație trainică. Totuși, bărbatul a lăsat-o pe câștigătoarea show-ului să decidă viitorul legăturii începute în Turcia.

andi constantin si ana bene, castigatoarea burlacul sezon 6 Galerie
Andi Constantin a decis, în Finala sezonului 6 Burlacul, că Ana Bene este concurenta cu care vrea să construiască o relație trainică. Totuși, bărbatul a lăsat-o pe câștigătoarea show-ului să decidă viitorul legăturii începute în Turcia | Antena 1

Ținându-se de mână, pe marginea piscinei, Andi Constantin și-a declarat sentimentele pe care Ana Bene le-a stârnit în inima sa, în tot timpul petrecut în Turcia.

Burlacul a mizat pe sinceritate și bruneta a apreciat acest lucru.

”Îți amintești că, la începutul acestui drum, noi nu am avut o întâlnire. Ai stat undeva ascunsă și, în amețeala mea de atunci, nici măcar nu te-am remarcat. Te-am văzut, în schimb, la prima Ceremonie și erai superbă. Aveai o rochie roșie și m-am gândit cu disperare, atunci când te-am văzut, că e posibil să nu fi ales un trandafir pentru tine. Nu reținusem numele și în capul meu era: Doamne, spune-mi că am ales un trandafir pentru ea. M-am liniștit atunci când am văzut că nu fusesem atât de orb.

Citește și: Exclusiv. Care este, în prezent, relația dintre Andi Constantin și Ana Bene, câștigătoarea de la Burlacul

Prima întâlnire am ținut să fie cu tine, cu fata în rochie roșie, care mi-a rămas în minte. Îmi amintesc că erai caldă, atentă, zâmbitoare și foarte pozivită. Mi-ai povestit despre boala cu care ai luptat și cum ai reușit să o învingi. Vorbea o femeie puternică, învingătoare, nu un om copleșit de greutăți. A trecut timpul și ceva s-a pierdut de la acea primă întâlnire. Erai acolo, dar parcă nu erai. Știi că tot am vorbit despre asta.

Te simțeam precaută, prea precaută de multe ori. Simțeam că te protejezi de mine și de sentimentele ce ar putea să te facă vulnerabilă. (...) Pe vremea când îți puneai protecții au fost momente când am luat în calcul să nu-ți dau trandafirul pentru că atunci consideram că este nedrept față de tine, dacă nu cred în noi, să te țin în emisiune.”, i-a mărturisit Andi Constantin.

Întâlnirea cu Ana Bene care l-a cucerit pe Andi Constantin

Întoarcerea în România și vizita Burlacului la Cluj l-au făcut să vadă o altă latură a frumosei Ana Bene.

”Am ales, de fiecare dată, să-ți mai acord puțin timp și rezultatele așteptării au venit la Cluj. Abia atunci am reușit să te văd deschisă, am văzut o altă Ana: una care mi-a plăcut. Ai ținut cont de sfatul meu, apreciez mult asta. Sunt atât de multe lucruri pe care le apreciez la tine: ești caldă, calmă, protectoare și se vede că acestea sunt calități cultivate în timp, provenite din înțelepciune. Noi am avut practic două date-uri până acum.

Citește și: Ana Bene este câștigătoarea. Cine este și cu ce se ocupă aleasa lui Andi Constantin

Chiar dacă înțeleg perfect motivele, rezultatele sunt aceleași. Noi doi nu ne cunoaștem suficient pentru a lua o decizie atât de mare: căsătoria. Acest inel nu cred că-și are încă rostul și cred că tu mă înțelegi. Dacă l-aș da acum, aș face-o doar pentru TV. Nu vreau să fac ceva ce nu sunt sigur. Căsătoria e un lucru sfânt pentru mine. Îmi înțelegi această decizie?”, a spus Andi Constantin.

Ana a afirmat că înțelege pe deplin. Atunci, Burlacul a scos din jachetă brățara primită de la mama sa.

”Simt că ești alegerea corectă și rațională, cea care are cele mai multe calități pe care eu le caut la o femeie. Ce simt pentru tine, în acest moment, nu știu cum să-ți zic să nu doară. Ceea ce simt nu este iubire pentru că nu am avut timp să ajung să te iubesc. Ce simt se numește drag, drag de a sta în preajma ta, drag de discuțiile cu tine, drag de căldura pe care o emani. Nu sunt în punctul în care pot proiecta viața în 2 cu tine. Încă te descopăr. (...) Pentru că tu ai spus că nu-ți dorești nesiguranță, decizia este a ta. Ana, ai vrea împreună să facem pași corecți și să avem ceva corect?”, a mai adăugat Andi, lăsând-o pe Ana să ia o decizie pentru amândoi.

Burlacul a susținut că alegerea câștigătoarei Burlacul sezon 6 nu se bazează pe iubire: ”Alegerea mea nu se bazează pe iubire, sunt sincer când spun asta. Ce am cu Ana sunt premisele sănătoase spre a construi. Nu este garantat lucrul acesta de către nimic”.

Reacția Anei Bene după ce a câștigat Burlacul sezon 6

Ana Bene a acceptat ultimul trandafir și l-a sărutat cu foc pe Burlacul Andi Constantin.

„Mi-a plăcut că a fost sincer și că a vorbit din suflet. Depinde de noi cum vor decurge lucrurile. Nu sunt o femeie căreia îi place să se grăbească, mai ales că am avut o căsnicie urmată de un divorț. Am pornit pe niște premise corecte, sănătoase și sincere. A meritat drumul spinilor până la trandafir. A fost o provocare din orice unghi ai privi și o experiență de neuitat.”, a declarat și Ana.

Finala Burlacul 1 iulie 2021. Andi Constantin i-a spus Simonei Bălăceanu decizia. Cum a reacționat fata... Finala Burlacul 1 iulie 2021. Ana Bene este câștigătoarea. Cine este și cu ce se ocupă aleasa lui Andi Constantin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x