Antena Căutare

Marius Tudosiei, dezvăluiri din culisele emisiunii Chefi fără limite! Ce a zis despre Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu

În cadrul unui interviu oferit pentru cei de la Observator, Marius Tudosiei a dezvăluit detalii inedite despre Chefi fără limite, noul show de cooking ce va debuta pe 20 februarie la Antena 1.

marius tudosiei de la chefi fara limite Galerie
Marius Tudosiei a făcut dezvăluiri inedite despre emisiunea Chefi fără limite, de la Antena 1 | captura Observator/Antena 1

De data aceasta, noul format de adventure cooking show îi trimite pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu într-o călătorie de neuitat pe tărâmurile spectaculoase ale Greciei. Irina Fodor va anunța probele și diferitele provocări pregătite, chef Iosif Ștefănescu va fi cel care arbitrează misiunile chefilor și îi va însoți la fiecare probă alături de un judecător local, pentru a se asigura că totul decurge conform indicațiilor, iar Marius Tudosiei va aduce în prim plan partea gastronomică a Greciei!

În cadrul unui interviu acordat pentru cei de la Observator, co-prezentatorul a dezvăluit detalii savuroase despre Chefi fără limite.

Ce a dezvăluit Marius Tudosiei, co-prezentatorul emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1

Stând de vorbă cu reporterul Observator, Marius Tudosiei a dezvăluit o parte din magia trăită în călătoria sa plină de aventură și adrenalină numită Chefi fără limite.

„În linii mari a fost excelent. Nu am voie deocamdată să dau tot din casă, dar a fost experiența vieții mele. Eu iubeam Grecia dintotdeauna, eu până să ajung acolo văzusem deja 27 de insule, am fost și pe continent în câteva vacanțe. De fiecare dată mă imersez foarte bine în tot ce înseamnă comunitate locală. Stau cu pescarii, mă duc prin restaurantem, stau cu oamenii, uneori gătesc cu ei. Dar aici a fost totul mult mai concentrat și mi s-a părut un job perfect pentru mine”, a mărturisit co-prezentatorul show-ului ce va avea premiera pe 20 februarie, de la ora 20:00, la Antena 1.

Întrebat în ce măsură a reușit să stea pe lângă Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, Marius Tudosiei a explicat faptul că zilele au fost atât de pline de misiuni și sarcini încât rare au fost momentele în care a reușit să interacționeze cu celebrii chefi.

„Ne-am intersectat foarte puțin pentru că a fost un volum de muncă enorm în proiectul ăsta. Trebuie să recunosc că treceau și câteva zile fără să ne întâlnim, nu ne intersectam! Ei începeau foarte de dimineață să filmeze la platoul mare tot felul de probe cu concurenții, eu umblam pe coclauri pe la vreo stână sau prin vreo livadă de măslini, așa că realmente treceau câteva zile fără să ne vedem. Dar ne vedeam la transferuri, pentru că în Grecia ne-am tot mutat dintr-un loc în altul, sunt zece opriri în locuri absolut fabuloase”, a explicat Marius Tudosiei pentru cei de la Observator.

Care este misiunea acestuia în cadrul show-ului și ce înseamnă Grecia pentru el?

„Rolul meu a fost de discovery man. Rolul meu a fost să le pregătesc terenul, să descopăr comorile locale pe care ei ulterior urmau să le proceseze în fiecare filmare (...). Planul meu este să îmbătrânesc în Grecia, să am barca mea și taverna mea pe malul mării, o să gătesc cu ce am pe acolo”, a mărturisit co-prezentatorul Chefi fără limite, fascinat de aventurile sale în Grecia.

Urmărește clipul video de mai sus ca să descoperi tot interviul celor din Observator.

Chefi fără limite începe în februarie, la Antena 1

Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu sunt protagoniștii unui nou format de adventure - cooking show, primul din România.

Chefi fără limite, ce are premiera în februarie la Antena 1, este primul show TV din România care va combina într-un mod spectaculos gătitul cu călătoriile și aventura, oferindu-le telespectatorilor un spectacol gastronomic, asezonat cu destinații superbe și situații pline de suspans și adrenalină. Chefi fără limite va dezvălui telespectatorilor Antena 1 preparate tradiționale, preparate originale cu savoare elenă, locuri superbe și aventură cât cuprinde.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x