Antena Căutare

Prima reacție a lui Daniel Jumuga (Nobo), câștigătorul Chefi fără limite. Ce a avut de spus învingătorul lui Chef Sorin Bontea

Daniel Jumuga (Nobo) a intrat în posesia premiul cel mare Chefi fără limite. Concurentul din echipa lui Chef Sorin Bontea a ținut să transmită un mesaj imediat după ce a fost desemnat câștigătorul show-ului de cooking și aventură Chefi fără limite.

colaj de fotografii cu castigatorul chefi fara limite in timp ce tine cecul cu bani verde Galerie
Daniel Jumuga (Nobo) a intrat în posesia premiul cel mare Chefi fără limite. Concurentul din echipa lui Chef Sorin Bontea a ținut să transmită un mesaj imediat după ce a fost desemnat câștigătorul show-ului de cooking și aventură Chefi fără limite. | Antena 1/ Chefi fără limite

Daniel Jumuga (Nobo), din echipa verde, a jucat una dintre cele mai importante cărți ale vieții lui în emisiunea Chefi fără limite sub atenta coordonare a lui Chef Sorin Bontea. Acesta a avut un parcurs spectaculos și a reușit să impresioneze de multe ori cu preparatele sale. Priceperea în bucătărie l-a adus în finală și a devenit fericitul câștigător Chefi fără limite.

Acesta a obținut titlul sezonului și un premiu în euro, care a venit sub forma unui cec pe care l-a strâns cu putere la piept. Copleșit de emoții Daniel Jumuga (Nobo) nu și-a ascuns trăirea și bucuria, iar obiectivele camerelor de filmat au reușit să surprindă cele mai sincere reacții. Daniel Jumuga (Nobo) a câștigat premiul care îi atestă măiestria culinară.

Ce a avut de spus Daniel Jumuga (Nobo) după ce a fost desemnat câștigătorul show-ului Chefi fără limite

Imediat după ce a fost desemnat câștigătorul Chefi fără limite, Daniel Jumuga (Nobo) a ținut să posteze o serie de fotografii în care apare alături de echipă în bucătăria show-ului culinar, pe Insta Story.

Acesta a postat la ceas de seară o imagine cu soția lui, Sorina, alintată Nobolina, în timp ce o îmbrățișează și a transmis un mesaj emoționant: "Te iubesc".

Câștigătorul Chefi fără limite a transmis un mesaj și pe Insta Stroy: "Fraților, vă mulțumesc din suflet! Îmi cer mii de scuze, dar efectiv nu am cum să răspund tuturor mesajelor, tuturor telefoanelor, apelurilor, notificărilor p care le primesc acum. Telefonul meu a luat-o efectiv razna".

Acesta a mai anunțat că alături de finaliști va fi în platoul Neatza cu Răzvan și Dani, iar mia apoi pregătește surprize.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ultima probă a sezonului, difuzată miercuri seară pe Antena 1, le-a testat finaliștilor abilitatea de a sincroniza o întreagă echipă, în presiunea unei competiții dure. Finaliștii Daniel Jumuga (Nobo), Laura Eremia și Istvan Kozocsa nu au fost singuri, ci au avut alături alte mâini de fier, care au ajuns până în finală și au demonstrat că fiecare dintre ei pot fi câștigători: Daniela Andronie Rădulescu (doamna colonel), Mariana Tarbuc (Primărița), dorite foarte mult de concurenți în echipa de finală, Tanya Povenskaya și Iman Abushov, iubiți de toți și Francisc Șandor și Daniel Iulian Tudor (Ken) apreciați de finaliști.

Fiecare dintre cei trei a pregătit un meniu complet care a inclus un starter, un main course și un desert, iar farfuriile au fost jurizate de o serie de invitați speciali, chefi deținători de stele Michelin, chefi de renume, cu studii și multă experiență în domeniu, au notat plating-ul, savoarea, textura preparatelor și nota de creativitate a bucătarilor, căutând gusturi care să se evidențieze.

Finala Chefi fără limite 2022. Cât valorează premiul de la Chefi fără limite. Ce va face cu banii Daniel Jumuga (Nobo)... Prima reacție a lui Sorin Bontea după ce Daniel Jumuga (Nobo) a câștigat Chefi fără limite. Finala a strălucit în culoar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x