Antena Căutare

Război uriaș în bucătărie, scandal și săgeți pline de venin! Marlena și Coana Mița s-au duelat în cel mai „piperat” mod posibil

Bătălie culinară extrem de palpitantă între două concurente cu care ne-am obișnuit deja! Coana Mița și Marlena Botezatu s-au întors în bucătăria Chefi la cuțite, ca să se întreacă la gătit!

Marlena Botezatu are 50 de ani și de meserie este bucătar! În prezent, aceasta lucrează la Londra, dar a decis să revină la Chefi la cuțite, locul de care i s-a făcut dor.

Coana Mița este proprietara unei pensiuni din Bran și s-a mai luat la duel cu Marlena nu doar la Chefi la cuțite, ci și la Nea Mărin, în emisiunea Poftiți pe la noi!

„În seara asta vreau să-l corup pe chef Scărlătescu, fiindcă a rămas singur”, a declarat Coana Mița, care nu a ratat nicio ocazie în bucătărie ca să își trimită săgeți pline de venin cu Marlena.

Cu o super rețetă de papanași cu dulceață făcută în casă, Coana Mița a făcut senzație.

La fel de bine s-a prezentat și Marlena, care i-a dat gata pe Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu după ce s-a prezentat cu o farfurie plină de deserturi pe bază de...ciocolată!

Un hippiot adevărat i-a dat gata pe chefi! Trăiește în București, face show-uri și te pune la pământ, la 74 de ani!... Surpriza de la două noaptea, la Chefi la cuțite! Cine este concurenta care i-a șocat pe chefi: „Am venit să vă zic că......

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x