Căutare Live

Un hippiot adevărat i-a dat gata pe chefi! Trăiește în București, face show-uri și te pune la pământ, la 74 de ani!

John, unul dintre cei mai bâtrâni hipioţi din Anglia, a venit la Chefi la cuţite ca să facă spectacol cu o plăcintă...modestă!

„Când eram copil, eroul meu preferat era Peter Pan. Am 74 de ani și când eram copil am privit adulții și mi-am dat seama că nu vreau să ajung așa. Am 74 de ani și încă dansez”, a dezvăluit concurentul.

A condus un camion, a fost grafician, a fost compozitor, a făcut tot felul de lucruri cu ajutorul mâinilor. La 18 ani, concurentul a plecat de acasă, alăturându-se unei trupe de rock n`roll. S-a căsătorit pe la 22 de ani, a făcut doi copii, s-a apucat de droguri și a fost astfel părăsit.

John și-a așteptat soția zece ani, dar aceasta nu s-a mai întors, nici când acesta și-a făcut ordine în viață. S-a îndrăgostit de altcineva, a făcut alți doi copii, iar scenariul s-a repetat, ajungând iar să fie părăsit. În total, John are șase copii, dintre care doi copii nu i-a cunoscut niciodată.

Momentan, concurentul de la Chefi la cuțite se află în România de 15 ani, unde face spectacole și participă la festivaluri. Iar energia sa este de-a dreptul uluitoare!

Ca să îi impresioneze pe cei trei chefi, concurentul englez a gătit o super rețetă de plăcintă modestă, cu care a mers mai departe în concurs!

Campion garantat! Ce truc te ajută să câștigi la ciocnitul ouălor de Paște... Chefi la Cuțite, 5 aprilie 2021. Viorica Manga, o fosta cunoștință a lui Chef Sorin Bontea, apariție-surpriză în studio...
Ultimele știri