Chefi la cutite

A gătit cel mai bun desert degustat de chefi în toate cele 5 sezoane și a ajuns în echipa albastră! Bogdan Vandici vrea să-i dăruiască trofeul lui chef Dumitrescu

 
+2 click pentru
galerie

Fie că sunt bucătari experimentați, amatori, sau dornici să își testeze limitele în tensiunea unei competiții culinare profesioniste, cei 18 candidați la marele titlu al sezonului 5 Chefi la cuțite au în spate adevărate povești de viață.

“Ștrumfii jedi”, cum și-a poreclit Florin Dumitrescu bucătarii în cel de-al cincilea sezon, vor reprezenta culoarea albastră, pe care speră să o ducă într-un număr cât mai mare în finala „Chefi la cuțite”.

Bogdan Vandici are 21 de ani și este bucătar. Bogdan este cel mai tânăr concurent de sezonul acesta și a descoperit gastromonia printr-o coincidență. După ce a realizat că profilul facultății alese nu i se potrivește și-a încercat norocul într-un bucătăria unui restaurant din Olanda, iar experiența de acolo i-a oferit toate răspunsurile de care avea nevoie.

A revenit în țară pentru a obține o diplomă de bucătar, apoi a plecat în Paris, acolo unde a lucrat îndrumat de chef Mihali- fost concurent din sezonul 2. Talentul și determinarea l-au ajutat să ajungă șef de tură în restaurantul din Paris, iar în jurizarea pe nevăzute i-a impresionat pe chefi cu povestea sa de viață, dar și cu rețeta de pavlova, pe care chef Scărlătescu a catalogat-o ca fiind cel mai bun desert degustat în toate cele 5 sezoane “Chefi la cuțite”.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>


 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe