Antena Căutare

A început haosul în bucătăria „Chefi la cuțite”! Scărlătescu pare urmărit de ghinion, după ce o concurentă s-a accidentat și a venit pansată în bucătărie!

Nu e deloc ușor să gătești o masă gustoasă de tip fine dining pentru oameni care lucrează în resurse umane, corporatiși, psihologi sau angajați ai unor companii importante!

Nu e deloc ușor să gătești o masă gustoasă de tip fine dining pentru oameni care lucrează în resurse umane, corporatiși, psihologi sau angajați ai unor companii importante!

După ce au primit condimentul-vedetă și s-au gândit câteva minute, echipele s-au apucat de lucru!

Tortellini cu sos pe bază de șofran a ales să facă Dumitrescu pentru a impresiona. Scărlătescu și echipa sa merg pe un orez cu creveți și rață cu curry, iar Bontea mizează pe pulpe de pui tailandeze cu lapte de cocos.

S-a dat startul și concurenții au pornit în căutarea ingredientelor, în timp ce tăgăile se încing deja!

Echipa verde a lui Bontea pare să știe exact ce are de făcut, în timp ce membrii echipei mov s-au apucat deja de primele pregătiri, chiar dacă Doamna Mărioara din echipa lui chef Scărlătescu a început proba accidentată la picior.

Nici echipa portocalie a lui Dumitrescu nu e mai departe, căci a intrat deja în focul pregătirilor.

Concurenții de la „Chefi la cuțite” știu că miza este mare, fiindcă nimeni nu vrea să mai piardă vreun coleg de echipă în urma eliminărilor!

Să faci un preparat fine dining cu condimente exotice nu este ușor, dar fiecare se bazează pe rețeta aleasă!

A venit momentul revanșei la „Chefi la cuțite”! Orgoliile sunt din ce în ce mai mari! „Sunt atât de dornic de smardeală”... Scărlătescu cedează psihic văzând că haosul a cuprins totul! „Te omor! Îți aduci aminte să mergi la gagici, dar să câșt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x