Antena Căutare

A început războiul amuletelor la „Chefi la cuțite”! Ce decizie a luat Florin Dumitrescu

Un adevărat război al amuletelor a izbucnit, în ediția 32 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! Supărat de bonusul folosit de Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu a avut o reacție pe măsură.

Florin Dumitrescu, la „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

De data aceasta, cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au primit de la frumoasa Gina Pistol sarcina de-a pregăti rețete speciale de fast food, menite să impresioneze papilele gustative ale juraților din această ediție.

În ediția 32 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, degustarea și jurizarea va fi făcută de vedete, influenceri și figure celebre de pe Tik Tok.

Reacția neașteptată a lui Florin Dumitrescu, în ediția 32 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

„Dacă Scărlătescu a decis să ne dea acuma amuleta cu regula celor zece minute, să aibă un parcurs lin către câștigarea probei, aș prefera să folosesc și eu o amuletă”, a mărturisit Florin Dumitrescu.

citește și: Ruby, apariție de milioane la „Chefi la cuțite”. Cum a apărut vedeta

Extrem de hotărât, Florin Dumitrescu a folosit amuleta ce-I permite să ia o altă amuletă deținută de unul dintre jurați și s-o folosească pe loc. Surpriza cea mare a fost atunci când acesta s-a dus la panou și a luat un bonus al lui Sorin Bontea!

citește și: Florin Dumitrescu a țipat la Lavinia Ilcău, diva lui Scărlătescu! Ce a făcut concurenta

„Poți bloca uneia dintre echipe un ingredient care nu face parte din probă. Blochez carnea de vită pentru Cătălin Scărlătescu”, a anunțat juratul emisiunii „Chefi la cuțite”.

Chiar dacă a avut ceva emoții, acesta a găsit imediat o soluție rapidă pentru echipa sa, spre dezamăgirea lui Florin Dumitrescu!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Cătălin Scărlătescu, lovitură dură pentru Bontea și Dumitrescu, la „Chefi la cuțite”! Ce amuletă a folosit... A treia amuletă în doar câteva minute, la „Chefi la cuțite”! Sorin Bontea, lovitură dură pentru adversarii săi...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Ultimele știri
x