Căutare Live

Ruby, apariție de milioane la „Chefi la cuțite”. Cum a apărut vedeta

În ediția 32 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, degustarea și jurizarea prepartelor a fost făcută de un juriu cu totul și cu totul special, format din influenceri, vedete și staruri de pe Tik Tok!

Juriul din ediția 32 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

De data aceasta, bucătarii din cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au primit sarcina de-a găti rețete savuroase de tip fast food, pentru un juriu special format din vedete, staruri de pe Tik Tok și influenceri.

Misiunea a părut simplă inițial, dar apoi bătălia culinară s-a complicat atunci când cei trei jurați au decis să folosească patru amulete, pentru a-și pune bețe în roate unul altuia și pentru a face tot ce le stă în putință pentru a fi cu un pas înaintea rivalilor.

Vedete, influenceri și staruri de pe Tik Tok au jurizat farfuriile de la „Chefi la cuțite”

Nu e treabă simplă să impresionezi vedete și staturi, așa că orice detaliu a fost extrem de important în cele șaizeci de minute alocate gătitului.

citește și: Ruby, apariție de milioane la „Chefi la cuțite”. Cum a apărut vedeta

citește și: Florin Dumitrescu a țipat la Lavinia Ilcău, diva lui Scărlătescu! Ce a făcut concurenta

Un detaliu cu adevărat special a fost atunci când și-a făcut apariția Ruby, în platoul emisiunii „Chefi la cuțite”! Cum a apărut vedeta?

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Sorin Bontea a explodat la „Chefi la cuțite”! Ce i-a reproșat Mariei Șandru... Staruri de pe Tik Tok, influenceri și vedete au făcut jurizarea la „Chefi la cuțite”! Ce au decis...
Ultimele știri