Chefi la cutite

PREMIERA SEZONULUI 6: 29, 30 octombrie!

A învățat limba română și adoră gustul sarmalelor și al jumărilor. Julius, filipinezul "în priză" din echipa albastră a lui chef Dumitrescu

 
+2 click pentru
galerie

Fie că sunt bucătari experimentați, amatori, sau dornici să își testeze limitele în tensiunea unei competiții culinare profesioniste, cei 18 candidați la marele titlu al sezonului 5 Chefi la cuțite au în spate adevărate povești de viață.

“Ștrumfii jedi”, cum și-a poreclit Florin Dumitrescu bucătarii în cel de-al cincilea sezon, vor reprezenta culoarea albastră, pe care speră să o ducă într-un număr cât mai mare în finala „Chefi la cuțite”.

Julius Ponce Gutierrez, unul dintre concurenții aleși de chef Dumitrescu să facă parte din echipa albastră, are 34 de ani și este chef în București.

Julius nu este o figură nouă în acest concurs, căci în cel de-al patrulea sezon filipinezul a reușit să cucerească inimile telespectatorilor prin energia pe care a adus-o în platoul “Chefi la cuțite”. Deși nu a ajuns atunci în echipele finale, în sezonul 5 i-a demonstrat lui chef Florin că merită să facă parte din echipa sa.

Julius a ajuns în România acum 9 ani și a lucrat alături de Cătălin Scărlătescu într-un restaurant din București, fiind specializat în sushi. Pas cu pas a învățat și limba română și a ajuns să se obișnuiască cu gustul sarmalelor și al jumărilor, două dintre preparatele sale preferate.

În prezent este chef bucătar, iar experiența sa vastă l-ar putea ajuta să ajungă cât mai departe în concurs. Dacă ar câștiga marele premiu, Julius și-ar dori să își aducă cei doi copii în țară, care acum studiază în Filipine.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe