Antena Căutare

Ea e "fata cu inelul"! Optimism, talent culinar și o dorință uimitoare de a ajunge în echipa lui Scărlătescu! Ștefania Manea e o "galbenă veritabilă"!

Fie că sunt bucătari experimentați, amatori, sau dornici să își testeze limitele în tensiunea unei competiții culinare profesioniste, cei 18 candidați la marele titlu al sezonului 5 „Chefi la cuțite” au în spate adevărate povești de viață.

În cel de-al cincilea sezon ,,Chefi la cuțite”, bucătarii aleși de Cătălin Scărlătescu vor defila în culoarea galbenă, iar optimismul și determinarea cu care intră în concurs îi transformă în niște adversari redutabili.

Ea e "fata cu inelul"! Optimism, talent culinar și o dorință uimitoare de a ajunge în echipa lui Scărlătescu! Ștefania Manea e o "galbenă veritabilă"!

Ștefania Manea, una dintre concurentele alese de chef Scărlătescu pentru a face parte din echipa galbenă, are 42 de ani și este manager în Italia.

Concurenta a avut planuri mari de a-i impresiona definitiv pe chefi încă din jurizările pe nevăzute, acolo unde i-a ascuns lui Cătălin Scărlătescu un inel în farfuria sa de ,,peste vongole”. Energia pozitivă și onestitatea o caracterizează, iar în ceea ce privește preparatele semnătură, Ștefania consideră că rețetele italienești o definesc cel mai bine.

Este din Prundul Bârgăului, dar este stabilită în Italia, acolo unde gătește de 16 ani. Prezența Ștefaniei în acest concurs este datorată fiicei sale de 24 de ani, care își dorește să o vadă câștigând.

A învățat limba română și adoră gustul sarmalelor și al jumărilor. Julius, filipinezul "în priză" din echipa a... Gătește de la 12 ani și spune că "meseria l-a ales pe el". Și chef Bontea. Liviu Morărescu e VERDE bucătar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x