Chefi la cutite

Acesta este câștigătorul finalei „Chefi la cuțite”? Ce SECRET ascunde Chef Florin Dumitrescu!

 
+4 click pentru
galerie

Se apropie unul dintre cele mai tensionate momente din emisiunea „Chefi la cuțite”! S-au ales deja semifinaliștii din concurs și toți bucătarii luptă acum pentru a ajunge în marea finală!

Semifinala, difuzată luni, 25 iunie, de la 20:00 pe Antena 1, va fi o luptă la foc continuu, la finalul căreia doar cei mai buni vor continua cu zâmbetul pe buze.

Dacă chef Scărlătescu va lupta în semifinală cu o echipă numeroasă de patru bucătari, iar chef Bontea va avea alături trei oameni talentați, chef Dumitrescu este în minoritate, cu doar doi ștrumfi jedi rămași la bancurile de lucru. Cu toate acestea, fiecare concurent crede în șansa lui din competiție și își conturează deja planuri legate de marea finală, ce va fi difuzată marți, 26 iunie, de la 20:00 pe Antena 1.

Mai jos, semifinaliștii din sezonul 5 „Chefi la cuțite” au dezvăluit ce îi recomandă pentru a câștiga cea mai savuroasă competiție culinară, care este relația lor cu echipa și cheful ce le este mentor, dar și în ce și-ar dori să investească marele premiu de 30.000 de Euro, trofeul învingătorului.

Totuși, chiar dacă a ajuns să aibă cea mai mică echipă de bucătari din emisiunea „Chefi la cuțite”, Dumitrescu a demonstrat că nu numărul este cel care contează, ci talentul de care dau dovadă concurenții. Nu e treabă ușoară să duci bătălii cu echipe mai numeroase de bucătari! Faptul că echipa albastră a reușit să ajungă atât de departe în ciuda obstacolelor demonstrează că există toate șansele ca viitorul câștigător al emisiunii să fie chiar din echipa lui Dumitrescu! Unde mai pui că și Chef Florin crede cu toată tăria că victoria va fi a sa? Așadar, secretul juratului este pasiunea, munca și seriozitatea, elemente ce l-au ajutat să ajungă atât de departe.

Cu cine luptă Chef Florin Dumitrescu în semifinală:

  • Vandici Bogdan

 1.Care sunt punctele tare forte în bucătărie?

Punctele mele forte în bucătărie sunt seriozitatea, ambiția, competitivitatea și curățenia.

2. Cum ai descrie în 3 cuvinte echipa din care faci parte?

Echipa din care fac parte este romantică și elaborată.

3. Dar pe chef-ul care îți este mentor?

Chef Dumitrescu este puternic, ferm și abstract.

4. Dacă vei câștiga, ce vei face cu premiul Chefi la cuțite?

Dacă voi câștiga Chefi la cuțite, voi investi în educația mea culinară prin intermediul călătoriilor și ai profesorilor pe care ii voi întâlni pe drumul meu.

  • Gabriel Mocanu

1.Care sunt punctele tare forte în bucătărie?

Punctul meu forte in bucătărie este sa iau un produs cât mai fresh și natural, să îl gătesc, iar la sfârșit în farfurie…să arate tot la fel de natural. Însă cu o altă textură, un alt gust.

2. Cum ai descrie în 3 cuvinte echipa din care faci parte?

Experimentală, de viitor, o adevărată familie.

3. Dar pe chef-ul care îți este mentor?

Trei cuvinte care cred eu că îl reprezintă pe chef Dumitrescu: patriot, o Pasăre Phoenix, un om creativ. Este un mentor extraordinar, cu o viziune spre viitor, pasionat de nou. Am avut foarte multe de învățat de la el și va rămâne în memoria și sufletul meu.

4. Dacă vei câștiga, ce vei face cu premiul Chefi la cuțite?

Aș călători mai mult, aș experimenta mai multe gusturi și culturi de a mânca, în dorința de a învăța și mai mult ingredientele si combinațiile diferite ale bucatelor din jurul lumii.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>