Antena Căutare

Adda și Cătălin Rizea au dat lovitura la „Chefi la cuțite”! Ce verdict neașteptat au primit

Una dintre marile surprize din ediția 7 din sezonul 8 „Chefi la cuțite” a fost atunci când celebrul cuplu Adda și Cătălin Rizea, de la „Asia Express”, a decis să facă show în bucătărie!

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Adda și Cătălin Rizea au demonstrat că pot face echipă bună și în bucătăria „Chefi la cuțite” de la Antena 1. Cei doi au ales să pregătească o rețetă specială de doradă, de inspirație asiatică.

Banda a mers, cloșurile s-au ridicat și Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au descoperit că au în față o farfurie ceva mai specială.

citește și: David Balamiță muncește de la 12 ani în bucătărie! La 17 ani vrea să câștige „Chefi la cuțite”

Toți jurații au fost de părere că preparatul are ingrediente și arome thailandeze și au încercat să ghicească cine este cel care a gătit un asemenea deliciu.

Adda și Cătălin Rizea au dat lovitura la „Chefi la cuțite”! Ce verdict neașteptat au primit

Adda și Cătălin Rizea, la emisiunea „Chefi la cuțite”

Adda și Cătălin Rizea, la emisiunea „Chefi la cuțite”

„Foarte mișto! Atât e de răcoroasă și de plăcută la gust, pe cuvântul meu”, a fost de părere Cătălin Scărlătescu, după ce a gustat din dorada pregătită de Adda și Cătălin.

Mare pasionat de pește și de fructe de mare, aprecierile au fost ca o confirmare a priceperii lui Cătălin la capitolul gătit. La final, cei doi au primit trei cuțite și numeroase laude!

Ce surpriză au trăit cei doi, din partea lui Sorin Bontea? Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Adda și Cătălin de la „Asia Express” au făcut show în bucătăria „Chefi la cuțite”! Ce au gătit... Sorin Bontea, vrăjitorie curată la „Chefi la cuțite”! Cătălin Scărlătescu s-a enervat instant...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x