Antena Căutare

David Balamiță muncește de la 12 ani în bucătărie! La 17 ani vrea să câștige „Chefi la cuțite”

Un concurent cu adevărat special din sezonul 8 „Chefi la cuțite” este David Balamiță, care se laudă că are toate șansele să câștige marele trofeu, desi are doar 17 ani!

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Cu o rețetă de pui a lui chef Florin Dumitrescu, tânărul s-a apucat imediat de treabă și a încercat să pregătească în bucătăria „Chefi la cuțite” din sezonul 8 o mâncare cât mai bună, pentru a primi cuțitele juraților.

citește și: Biu Marquetti, dezvăluire neașteptată la „Chefi la cuțite”! „Am făcut armata, am tras cu armele, viața e grea în Cuba”

„Am trăit și eu puțin, am școala vieții, sunt rrom până la urmă și mă mândresc. Mie nu mi-a fost niciodată rușine că sunt rrom. Am o familie foarte numeroasă, nu cred că încăpeau toți în platoul ăasta. Iubita mea nu este de etnie rromă pentru că nu am acele obiceiuri cu însuratul la 12 ani, nu suntem o familie dintr-aceasta de rromi, cu cămăși, cu fuste…

Încercăm să fim mai cizelați, să ne adaptam timpurilor de azi și să nu ne mai arata lumea cu degetul că noi furăm. Vreau să demonstrez că și rromii pot învăța și pot ajunge undeva în top”, a fost dezvăluirea incredibilă a lui David Balamiță.

David Balamiță muncește de la 12 ani în bucătărie! La 17 ani vrea să câștige „Chefi la cuțite”

David Balamiță, la emisiunea „Chefi la cuțite”

David Balamiță, la emisiunea „Chefi la cuțite”

Mai mult decât atât, am putut afla despre concurent că deține premii internaționle de bucătar, la categoria sa de vârstă. În plus, tânărul de 17 ani a mai mărturisit că a fost șef de promoție în clasa lui și chiar elev plimpic!

citește și: Cătălin Scărlătescu a amuțit când a văzut-o pe „marea sa iubire”! Cine este femeia specială din viața lui: „Ce cauți, mă, aici?”

„Așa am ales pentru mine, asta mi-am dorit de mic și așa arde focul ăsta în mine, al bucătăriei. Trebuia să plec la facultate în străinătate, dar cu pandemia nu am mai plecat. La 16 ani aveam în conducere o bucătărie și nu e ușor”, a mai povestit David Balamiță, tânărul cu o pasiune imensă pentru bucătărie.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Surpriză la „Chefi la cuțite”, sezonul 8! Ce bonus special aduce amuleta 7... Surpriză în sezonul 8 „Chefi la cuțite”! Ce trebuie să gătească jurații pentru a șaptea amuletă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x