Antena Căutare

Adina Buzatu, apariție savuroasă la „Chefi la cuțite”! Ce verdict a primit: „E a treia oară în viața mea când gătesc ceva”

Celebra Adina Buzatu a venit în edițai 21 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” cu o rețetă specială de somon cu legume. Ce părere au avut jurații despre farfuria pregătită?

Adina Buzatu, apariție savuroasă la „Chefi la cuțite”! Ce verdict a primit: „E a treia oară în viața mea când gătesc ceva” Galerie
Adina Buzatu și fiica sa, concurente în emisiunea „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Un moment cu adevărat special din ediția 21 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost atunci când în bucătărie și-a făcut apariția celebra stilistă Adina Buzatu, însoțită de fiica sa, pe nume sara.

Tânăra a absolvit recent o facultate de prestigiu și a decis să vină la show-ului culinar pentru a demonstra că se pricepe și la gătit, spre deosebire de celebra sa mamă.

Ce verdict a primit Adina Buzatu la emisiunea Chefi la cuțite

Cele două au ales să pregătească o rețetă de file de somon cu legume, cu care au sperat să impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, de la „Chefi la cuțite”.

citește și: Adina Buzatu și fiica sa, show de zile mari în bucătăria „Chefi la cuțite”! Ce au dezvăluit

Surpriza acestora a fost mare atunci când ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția Adina Buzatu, împreună cu fiica sa.

citește și: Ceartă uriașă între Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”! Ce s-a întâmplat în culise

A urmat apoi un dialog savuros între cele două și jurații emisiunii „Chefi la cuțite” și astfel am putut afla și alte detalii inedite despre stilistă. Surpriza a fost uriașă atunci când Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au dezvăluit verdictul!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Adina Buzatu și fiica sa, show de zile mari în bucătăria „Chefi la cuțite”! Ce au dezvăluit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x