Antena Căutare

Ceartă uriașă între Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”! Ce s-a întâmplat în culise

Un concurent care a reușit să dea naștere unor discuții aprinse între jurații emisiunii „Chefi la cuțite”, în sezonul 8, este Mădălin Streja!

Ceartă uriașă între Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”! Ce s-a întâmplat în culise Galerie
Cătălin Scărlătescu, la emisiunea „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Tânărul în vârstă de 24 de ani a decis să participe în ediția 21 din sezonul 8 al show-ului culinar „Chefi la cuțite” cu o rețetă specială de pară în sos limoncelo.

De meserie pizzer, acesta speră că va reuși prin desertul său să-l impresioneze din plin pe Florin Dumitrescu. În timp ce a gătit, Mădălin Streja a explicat pas cu pas cum a gătit totul.

Scandal între Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la Chefi la cuțite

Tânărul a ales această rețetă pentru că o consider rafinată. Timpul a trecut și apoi a venit momentul degustării!

citește și: Se schimbă clasamentul „Chefi la cuțite”! Cine a câștigat amuleta 21 din sezonul 8, dată de Virgil Mănescu

Cloșurile s-au ridicat și Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au avut parte de o adevărată surpriză, căci nimeni nu se aștepta să vadă în farfurie pară fiartă!

Se pare că amuleta 21 câștigată de Florin Dumitrescu a stârnit un adevărat război între cei trei jurați, care încă se întreabă de ce para în vin a acestuia a fost mai bună decât farfuriile pregătite de ei!

citește și: Cătălin Scărlătescu s-a transformat într-un Buddha, la „Chefi la cuțite”! „Cum a ajuns colegul nostru așa?!”

Și uite așa, în mod inevitabil, între Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-a născut un schimb de replici dur, la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Tensiunile au atins cote uriașe și inevitabilul s-a produs! Cearta s-a transformat într-un scandal și Florin Dumitrescu a părăsit platoul emisiunii „Chefi la cuțite”, extrem de supărat.

Apoi, ceea ce s-a întâmplat în culise i-a lăsat mască pe toți! La ce gest complet neașteptat a recurs Cătălin Scărlătescu?

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Se schimbă clasamentul „Chefi la cuțite”! Cine a câștigat amuleta 21 din sezonul 8, dată de Virgil Mănescu... Mădălin Streja, poveste emoționantă de viață! Ce a dezvăluit la „Chefi la cuțite”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x