Antena Căutare

Adriana și Claudiu, un adevărat ȘOC pentru chefi! „Nu îmi vine să cred așa ceva, nu este posibil”

Un cuplu de senzație a venit la emisiunea „Chefi la cuțite”! El e un bucătar tatuat, ea e o domnișoară inginer, pasionată de bucătărie!

Un cuplu de senzație a venit la emisiunea „Chefi la cuțite”! El e un bucătar tatuat, ea e o domnișoară inginer, pasionată de bucătărie!

Adriana Sarpe a terminat facultatea de inginerie electrică, dar parcă tot bucătăria a atras-o mai mult. Concurenta a ales să facă o rețetă de frigărui de rață cu ananas, piure și sos de rodii.

Logodnicul ei, Claudiu Soti, are 25 de ani și s-a apucat de bucătărie după ce a picat examenul de Bac. Momentan este bucătar de meserie. O descriere sinceră, scurtă și la obiect! El, în comparație cu iubita sa, a ales să pregătească o supă ancona cu creveți.

El a fost primul care i-a confruntat pe chefi și se pare că rezultatul nu a fost unul tocmai bun, căci nu a primit niciun cuțit.

Apoi a urmat logodnica sa la jurizare! Iar rețeta de frigărui de rață a dezamăgit parcă la fel de mult, căci nici ea nu a mers mai departe în concurs!

Bogdan Pațurcă l-a enervat pe Dumitrescu și a primit o lecție uriașă! „Ai multă vrăjeală, prietene!”... Marcel Toader a comis-o! Friptura a fost atât de crudă, încât Dumitrescu a gătit-o la arzător, chiar la masa juraților!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x