Antena Căutare

Război între soţi la „Chefi la cuţite”! Sunt suflete-pereche, dar au venit să demonstreze care e mai bun în bucătărie. „Sincer, cred că o să-l cam bat”

Alex şi Larisa Bănică sunt doi soţi tineri din București care deși se consideră „suflete-pereche”, şi-au propus să concureze unul împotriva celuilalt la „Chefi la cuţite”.

Alex şi Larisa Bănică sunt doi soţi tineri din București care deși se consideră „suflete-pereche”, şi-au propus să concureze unul împotriva celuilalt la „Chefi la cuţite”.

Cei doi sunt împreună de cinci ani și consideră că sunt suflete-pereche. Ea este hairdresser, iar el lucrează în vânzări. Și-au unit destinele în vara anului 2013, după o întâlnire la gara de sud din Ploiești, orașul lor natal.

„Larisa e fata care m-a schimbat foarte mult. M-a făcut mai pozitiv, m-a făcut mult mai responsabil. Fără doar și poate, este sufletul meu pereche”, a spus Alex Bănică.

„Am simțit de la început că Alex va fi perechea, jumătatea mea. Mă completează”, a spus și Larisa.

Familia lor este întregită de un câine care „le seamănă” în egală măsură, deoarece are un ochi albastru (ca ochii Larisei) și unul căprui (ca cei ai lui Alex).

De altfel, tinerii au venit împreună cu câinele lor la bancul de lucru, pentru că „nu aveau cu cine să îl lase acasă”. Câinele are numele „Uau”, pentru că aceasta a fost reacția Larisei atunci când s-a dus să-l cumpere.

„Întotdeauna a fost între noi doi chestia asta – care gătește mai bine”, a spus Alex Bănică.

„Sincer, cred că o să-l cam bat, pentru că vom găti cam același preparat. Eu în plus față de el am mozzarella”, a spus, încrezătoare, Larisa Bănică, în vârstă de 28 de ani, care a recunoscut că inițial, planul era ca doar soțul ei să participe la emisiune.

„Eu gătesc mai bine. Dar în general băieții gătesc mai bine ca fetele”, a spus, la rândul lui, Alex Bănică, în vârstă de 32 de ani.

Florin Dumitrescu a ghicit numaidecât că este vorba despre „o dispută” într-o familie. „Cred că am rezolvat problema în această familie. Rețeta pe care o folosiți este greșită”, a spus Dumitrescu, spre amuzamentul tuturor.

Ei au gătit vinete la cuptor cu mozzarella, ustoroi și parmezan, respectiv vinete la cuptor cu mozzarella, parmezan și sos de roșii cu usturoi​

Chef Florin Dumitrescu a fost aniversat la „Chefi la cuţite". „S-a bucurat ca un copil”... Actriţa Tatiana Raeţcaia, pregătită pentru un „rol” dificil, la „Chefi la cuțite”. „Am venit pentru provocare”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x