Amalia Bellantoni, haos total în restaurantul ei! Invitații s-au dezlănțuit! Ce a pățit Sicilianca de la Chefi la cuțite

Sicilianca de la emisiunea Chefi la cuțite a dat o super petrecere, chiar la restaurantul pe care îl deține împreună cu soțul său. Amalia Bellantoni a surprins din nou cu o apariție de senzație!

Amalia Bellantoni de la Chefi la cuțite

A fost ziua de naștere a fiului cel mare, dar și cel mic, de cinci ani, a părut că se distrează de minune!

Amalia Bellantoni de la Chefi la cuțite i-a permis băiatului său să dea o petrecere cu colegii de clasă la restaurantul familiei, dar acesta nu s-a rezumat doar la atât și a mai chemat și alți copii de la alte clase.

Și uita așa, restaurantul s-a umplut de zeci de copii, iar Sicilianca a trebuit să aibă grijă de toți.

Cea mai mare dorință a sărbătoritului, care a împlinit nouă ani, este aceea de-a crește mare. Amalia Bellantoni și-a luat rolul foarte în serios și a alergat după puștii dezlănțuiți, care s-au distrat în tot localul. Chiar dacă uneori și-a mai pus mâinile în cap când a văzut ce se întâmplă, diva de la Chefi la cuțite a făcut față cu brio oricărei situații, demonstrând că are o răbdare de fier.

„Nu e problemă. Am fost stewardesă, am gestionat mulțimi de oameni fără probleme. Vom trece cu bine peste orice situație. Voi spune un cuvânt magic și o să fie ok”, a zis Sicilianca.

Când a strigat „cine vrea pizza?!”, reacția puștilor a fost una savuroasă!

Ce alte detalii savuroase a mai dezvăluit Amalia Bellantoni despre fiul său? Află totul urmărind materialul video de la Antena Stars, despre fosta concurentă de la Chefi la cuțite!

Ultimele știri