Antena Căutare

Amalia Bellantoni, haos total în restaurantul ei! Invitații s-au dezlănțuit! Ce a pățit Sicilianca de la Chefi la cuțite

Sicilianca de la emisiunea Chefi la cuțite a dat o super petrecere, chiar la restaurantul pe care îl deține împreună cu soțul său. Amalia Bellantoni a surprins din nou cu o apariție de senzație!

Amalia Bellantoni de la Chefi la cuțite

A fost ziua de naștere a fiului cel mare, dar și cel mic, de cinci ani, a părut că se distrează de minune!

Amalia Bellantoni de la Chefi la cuțite i-a permis băiatului său să dea o petrecere cu colegii de clasă la restaurantul familiei, dar acesta nu s-a rezumat doar la atât și a mai chemat și alți copii de la alte clase.

Și uita așa, restaurantul s-a umplut de zeci de copii, iar Sicilianca a trebuit să aibă grijă de toți.

Cea mai mare dorință a sărbătoritului, care a împlinit nouă ani, este aceea de-a crește mare. Amalia Bellantoni și-a luat rolul foarte în serios și a alergat după puștii dezlănțuiți, care s-au distrat în tot localul. Chiar dacă uneori și-a mai pus mâinile în cap când a văzut ce se întâmplă, diva de la Chefi la cuțite a făcut față cu brio oricărei situații, demonstrând că are o răbdare de fier.

„Nu e problemă. Am fost stewardesă, am gestionat mulțimi de oameni fără probleme. Vom trece cu bine peste orice situație. Voi spune un cuvânt magic și o să fie ok”, a zis Sicilianca.

Când a strigat „cine vrea pizza?!”, reacția puștilor a fost una savuroasă!

Ce alte detalii savuroase a mai dezvăluit Amalia Bellantoni despre fiul său? Află totul urmărind materialul video de la Antena Stars, despre fosta concurentă de la Chefi la cuțite!

Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023 aduce vești bune pe plan profesional...
Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2023. Taurii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Ultimele știri
x