Antena Căutare

Amalia Bellantoni de la Chefi la cuțite lovește din nou! Ce a pățit Sicilianca la Istanbul

sAmalia Bellantoni, cunoscută publicului emisiunii Chefi la cuțite drept „Sicilianca”, a plecat de curând într-o super vacanță în Turcia, alături de familie. Ce a pățit concurenta la Istanbul?

Amalia Bellantoni de la Chefi la cuțite lovește din nou! Ce a pățit Sicilianca la Istanbul
Amalia Bellantoni de la Chefi la cuțite, invitație surpriză

Încă de când s-au făcut echipele și Sicilianca a ajuns la Scărlătescu, publicul care a urmărit emisiunea Chefi la cuțite, sezonul 7, s-a divizat rapid între cei care o plac pe Amalia Bellantoni și cei care nu au îndrăgit-o, din cauza felului său direct și expansiv de a fi.

Recent, Amalia Bellantoni a decis să plece într-o super vacanță în Turcia, alături de frumoasa sa familie. Fericită, fosta concurentă din sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite a postat pe pagina sa de Facebook un clip video în care s-a filmat la Instanbul, menționând că se află „între cele două continente: Europa și Asia”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imaginile au făcut senzație și au adunat sute de vizualizări din partea celor apropiați sau a celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Surprinzător este faptul că, nu după mult timp, cineva din Istanbul i-a lansat invitația de-a veni la el la restaurant! Amalia Bellantoni a cerut detalii și, cel mai probabil, invitația a fost onorată.

Acest lucru arată că fosta concurentă a emisiunii Chefi la cuțite se bucură de apreciere chiar și în afara granițelor țării, lucru ce o poate face extrem de mândră.

Răzvan Babană i-a lăsat mască pe toți! Cu ce blondă superbă a fost fotografiat! Foto... Mesajul lui Alexandru Popa, concurentul de la Chefi la cuțite, care a frânt multe inimi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x