Antena Căutare

Amalia Bellantoni de la Chefi la cuțite lovește din nou! Ce a pățit Sicilianca la Istanbul

sAmalia Bellantoni, cunoscută publicului emisiunii Chefi la cuțite drept „Sicilianca”, a plecat de curând într-o super vacanță în Turcia, alături de familie. Ce a pățit concurenta la Istanbul?

Amalia Bellantoni de la Chefi la cuțite lovește din nou! Ce a pățit Sicilianca la Istanbul
Amalia Bellantoni de la Chefi la cuțite, invitație surpriză

Încă de când s-au făcut echipele și Sicilianca a ajuns la Scărlătescu, publicul care a urmărit emisiunea Chefi la cuțite, sezonul 7, s-a divizat rapid între cei care o plac pe Amalia Bellantoni și cei care nu au îndrăgit-o, din cauza felului său direct și expansiv de a fi.

Recent, Amalia Bellantoni a decis să plece într-o super vacanță în Turcia, alături de frumoasa sa familie. Fericită, fosta concurentă din sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite a postat pe pagina sa de Facebook un clip video în care s-a filmat la Instanbul, menționând că se află „între cele două continente: Europa și Asia”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imaginile au făcut senzație și au adunat sute de vizualizări din partea celor apropiați sau a celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Surprinzător este faptul că, nu după mult timp, cineva din Istanbul i-a lansat invitația de-a veni la el la restaurant! Amalia Bellantoni a cerut detalii și, cel mai probabil, invitația a fost onorată.

Acest lucru arată că fosta concurentă a emisiunii Chefi la cuțite se bucură de apreciere chiar și în afara granițelor țării, lucru ce o poate face extrem de mândră.

Răzvan Babană i-a lăsat mască pe toți! Cu ce blondă superbă a fost fotografiat! Foto... Mesajul lui Alexandru Popa, concurentul de la Chefi la cuțite, care a frânt multe inimi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x