Live acumFilm: Un sarut de milioane
Prime Time 20:00iUmor (r)

Chefi la cuțite

SEZONUL 7 | INTEGRAL

Amalia Bellantoni de la Chefi la cuțite lovește din nou! Ce a pățit Sicilianca la Istanbul

sAmalia Bellantoni, cunoscută publicului emisiunii Chefi la cuțite drept „Sicilianca”, a plecat de curând într-o super vacanță în Turcia, alături de familie. Ce a pățit concurenta la Istanbul?

Amalia Bellantoni de la Chefi la cuțite, invitație surpriză

Încă de când s-au făcut echipele și Sicilianca a ajuns la Scărlătescu, publicul care a urmărit emisiunea Chefi la cuțite, sezonul 7, s-a divizat rapid între cei care o plac pe Amalia Bellantoni și cei care nu au îndrăgit-o, din cauza felului său direct și expansiv de a fi.

Recent, Amalia Bellantoni a decis să plece într-o super vacanță în Turcia, alături de frumoasa sa familie. Fericită, fosta concurentă din sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite a postat pe pagina sa de Facebook un clip video în care s-a filmat la Instanbul, menționând că se află „între cele două continente: Europa și Asia”.

Imaginile au făcut senzație și au adunat sute de vizualizări din partea celor apropiați sau a celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Surprinzător este faptul că, nu după mult timp, cineva din Istanbul i-a lansat invitația de-a veni la el la restaurant! Amalia Bellantoni a cerut detalii și, cel mai probabil, invitația a fost onorată.

Acest lucru arată că fosta concurentă a emisiunii Chefi la cuțite se bucură de apreciere chiar și în afara granițelor țării, lucru ce o poate face extrem de mândră.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube