Live acumFilm: Divergent
Prime Time 20:00Poftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)

Chefi la cuțite

SEZONUL 7 | INTEGRAL

Amalia Sicilianca de la Chefi la cuțite, la un pas să fie bătută de față cu toată lumea! „Va ajunge la doi metri sub pământ”

Amalia Bellantoni este cea mai periculoasă concurentă de la Chefi de la cuţite! Concurenta a primit ameninţări cu moartea, a fost hărțuită, urmărită pe stradă și jignită! Amalia Sicilianca face dezvăluiri cutremurătoare despre situația prin care trece!

Amalia Sicilianca de la Chefi la cuțite, la un pas să fie bătută de față cu toată lumeav

Încă de când s-au făcut echipele și Sicilianca a ajuns la Scărlătescu, publicul care urmărește emisiunea Chefi la cuțite s-a divizat rapid între cei care o plac pe Amalia Bellantoni și cei care și-ar dori ca Sicilianca să părăsească această competiție culinară.

Recent s-a speculat inclusiv faptul că ar relația de simplă colegialitate dintre ea și Chef Cătălin Scărlătescu la Chefi la cuțite ar fi încălcat anumite reguli. Ulterior, Amalia Bellantoni a oferit detalii despre situația de coșmar în care se află.

Sicilianca a fost amenințată cu moartea, a fost hărțuită, urmărită și jignită:

„O angajata de la restaurantul meu mi-a zis că o mașină a oprit în fața și un bărbat a anunțat că o caută pe Sicilianca și a vrut să dea în chelneriță, atunci când o a doua persoană din mașină a rugat să nu fie bătută chelnerița, fiindcă nu ea este Amalia Bellantoni!”

Mai mult decât atât, Sicilianca a spus că lucrurile au scăpat complet de sub control, mai ales că oamenii au început să trimită amenințări și legate de copii, lucru ce a făcut-o pe Amalia de la Chefi la cuțite să se enerveze cumplit:

„Poate să aibă și doi metri, că tot va ajunge la doi metri sub pământ dacă se ia de copiii mei”, a declarat ea.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube