Antena Căutare

Amuleta 15 e „nucleara” ce-l sperie pe Florin Dumitrescu, la „Chefi la cuțite”! Ce bonus aduce

Surpriză de proporții pentru Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! Cei trei au aflat ce bonus „nuclear” aduce amuleta 15!

Amuleta 15 e „nucleara” ce-l sperie pe Florin Dumitrescu, la „Chefi la cuțite”! Ce bonus aduce
Ce bonus aduce amuleta 15 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Frumoasa Gina Pistol s-a reîntâlnit cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu în bucătăria „Chefi la cuțite” și a anunțat o nouă probă din sezonul 8 al emisiunii. Amuleta 15 permite deținătorului să schimbe un concurent din echipa sa cu un altul din altă echipă.

„Amuleta e una bună rău. Acuma, depinde cum o vezi și pe asta”, a mărturisit Sorin Bontea, după ce a auzit despre ce bonus este vorba.

Ce bonus aduce amuleta 15 din sezonul 8 Chefi la cuțite

„Amuleta asta mi-a stricat două sezoane. Mă simt ca Japonia, cu nucleara dată de două ori. E o amuletă foarte nasoală, mai ales când se întoarce împotriva ta. Din cauza acestor amulete am rămas fără oameni”, a dezvăluit Florin Dumitrescu, puțin îngrijorat de cum ar putea să evolueze lucrurile, în etapele următoare din competiție.

citește și: Bucurie fără margini la „Chefi la cuțite”! Cine a câștigat amuleta 15, oferită de chef Gabriel Toader

Apoi, în bucătăria „Chefi la cuțite” s-au stabilit reguli clare pentru luptele pe echipe: de cuțitele de aur nu se atinge nimeni.

citește și: Lena Horvath și Ali Sultanul au făcut show la „Chefi la cuțite”! „Mi se spune fata cu ochii de diamant”

Glumind, Cătălin Scărlătescu a propus ca indiferent dacă amuleta e câștigată de el sau de Sorin Bontea, concurenții să fie luați din echipa lui Florin Dumitrescu!

„Dacă mi-o dați și a treia oară vă promit că o să rămâneți fără cauciucuri la mașină și fără ușă la intrare. Deci, vă jur!”, i-a anunțat Florin Dumitrescu pe rivalii săi din bucătărie.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Robert Ionescu a rămas fără restaurant de mai multe ori, dar nu s-a lăsat! Ce lecție a învățat la „Chefi la cuțite”... Rețete cu picioare de broască, la „Chefi la cuțite”! Ruleta ingredientelor a fost plină de surprize...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x