Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!
Plin de încredere, tânărul a fost încurajat de iubita sa să participe în sezonul 8 „Chefi la cuțite”.
Andrei Hîncu (zis și Kani) a făcut un curs de frizerie, apoi a primit o ofertă de lucru în Bulgaria. A muncit acolo o vreme și apoi a primit de la manager vestea că urma să participe la un concurs din Germania.
„M-am dus știind că nu o să ajung în finală, că aveam un bilet a doua zi spre Tenerife, voiam să mă mut acolo. Dar la concursul din Germania m-a văzut managerul de la cea mai mare companie din dlume în domeniu, cumva mai sus de atât nu poți să țintești, și mi-a făcut o ofertă să mă duc acolo, genul de ofertă pe care o primești doar o dată în viață și pe care nu poți s-o refuzi. Am avut o frică să stau cu rockstaruri ale frizeriei, dar până la urmă a fost totul bine.
Andrei Hincu la emisiunea „Chefi la cuțite”
Mi-am îndeplinit visul, m-am bucurat de tot ce a fost acolo. Apoi am revenit în România și mi-am deschis propria frizerie, o frizerie-bar, în București”, a dezvăluit tânărul concurent din sezonul 8 „Chefi la cuțite”.
Acum, Kani (Andrei Hîncu) dorește să afle dacă este la fel de priceput și la gătit! Cu o super rețetă de pui în crustă de semințe cu sos gorgonzola, tânărul a sperat să facă spectacol.
„Ai reușit din amestecul tău de coniac, smântână de gătit și gorgonzola să dai un gust de cafea sau cacao. E de ținut minte, voi încerca și eu”, i-au dezvăluit chefii, care au încercat să își dea seama, la degustare, ce ingredient secret conține preparatul.
Pentru preparatul prezentat, concurentul a primit șansa de-a merge mai departe.
Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!
Daniela Grădinaru, doamna de „fier” care a topit inimile chefilor: „Am fost șefa lui 7 ani la muncă, acasă sunt șefă toa... Marți seara, Chefi la cuțite a fost lider de audiență...