Daniela Grădinaru, doamna de „fier” care a topit inimile chefilor: „Am fost șefa lui 7 ani la muncă, acasă sunt șefă toată viața”

În a cincea ediție din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, o concurentă care a făcut senzație a fost Daniela Grădinaru, impiegat de mișcare la compania de metrou.

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Concurenta din sezonul 8Chefi la cuțite” a pregătit o rețetă specială de desert, totul în timp ce și-a spus emoționanta poveste de viață.

„E o experiență nouă. Și de ce să nu mă vadă și pe mine lumea la televizor?! Voi găti tradițional, o rețetă de plăcinte cu brănză, cunoscute și ca poale-n brâu”, a zis Daniela Grădinaru, extrem de convinsă că îi va impresiona pe chefi.

citește și: Scărlătescu, la un pas s-o pățească la „Chefi la cuțite”! La ce este alergic: „Mi se umflă capul”

Cu lacrimi în ochi, femeia a povestit că fiica sa locuiește în prezent în Canada. După 25 de ani de căsnicie, aceasta se pregătea să facă nunta de argint atunci când și-a văzut hainele în saci.

Daniela Grădinaru, doamna de „fier” care a topit inimile chefilor: „Am fost șefa lui 7 ani la muncă, acasă sunt șefă toată viața”

Daniela Grădinaru la „Chefi la cuțite”

Daniela Grădinaru la „Chefi la cuțite”

A urmat divorțul, dar fericirea și-a făcut din nou apariția. De șapte ani, Daniela Grădinaru și-a găsit iubirea, în persoana unui coleg de muncă.

„L-am cunoscut pe Ovidiu, mecanic, sunt cu el de șapte ani. Șefa lui am fost la muncă șapte ani și șefa lui în continuare...toată viața”, a glumit concurenta.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Ultimele știri