Antena Căutare

Andrei Tache i-a uluit pe jurații „Chefi la cuțite” cu povestea sa de viață ca la Hollywood

Un concurent cu adevărat surprinzător din ediția 13 din sezonul 8 „Chefi la cuțite” este Andrei Tache, bucătarul care a vrut să aducă un omagiu pentru cei trei jurați.

Andrei Tache i-a uluit pe jurații „Chefi la cuțite” cu povestea sa de viață ca la Hollywood Galerie
Andrei Tache, concurent la „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Concurentul a lucrat mult timp ca operator de imagine în cadrul mai multor departamente de știri, dar apoi viața l-a purtat peste Ocean! Abia recent s-a întors în țară și este mândrul posesor al unui food truck, în Timișoara. Acum, Andrei Tache vrea să demonstreze că se pricepe de minune la gătit!

Andrei Tache și-a spus uluitoarea poveste de viață Chefi la cuțite

Gătind o super rețetă de ostropel de pui, concurentul a încercat să dea tot ce are mai bun pentru a demonstra că merită un loc în etapa următoare din competiția culinară „Chefi la cuțite”!

citește și: Simona Modoran a făcut senzație cu cioara Cronco, la emisiunea „Chefi la cuțite”! „Acum mai nou a început să latre”

Totuși, un detaliu surprinzător a fost faptul că Andrei Tache a dorit să aducă, prin ținută și rețeta aleasă, un omagiu pentru Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

„Am încercat să aduc pentru fiecare un omagiu mic. Am țăcălia lui Bontea, adidașii roșii ai lui și rețeta lui Florin Dumitrescu”, a dezvăluit concurentul, dornic să primească un verdict cât mai bun de la cei trei jurați.

Odată ajuns în fața celor trei chefi, concurentul i-a uimit pe cei trei jurați de la „Chefi la cuțite” cu o poveste de viață ca la Hollywood!

citește și: Sorin Bontea și-a pus ochelari la „Chefi la cuțite”! Ce a văzut în farfurie

Am aflat că a aflat că divorțează după ce a deschis cutia de scrisori, într-o zi, complet neașteptat.

După televiziune, și-a luat inima în dințit și a plecat în Statele Unite ale Americii, cu o mie de dolari în buzunar. Și-a găsit de muncă ca salahor în construcții, apoi a profitat de o oportunitate și a devenit spărgător autorizat de mașini și case. Timpul a mai trecut și, pentru a putea rămâne ca rezident în SUA, concurentul a povestit cum și-a aranjat căsătoria!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Veste neașteptată la „Chefi la cuțite”! Cine a câștigat amuleta 13 dată de Chef Marian Cernat... „Emisiunea Chefi la cuțite mi-a schimbat viața”. Angelica Djurj a făcut dezvăluiri neașteptate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x