Antena Căutare

Anișoara Rusu a fost înscrisă de iubita sa la „Chefi la cuțite” și a trăit o surpriză uriașă! Ce i-au zis jurații

Anișoara Rusu are 31 de ani, este de meserie bucătar și a decis să își încerce norocul la emisiunea „Chefi la cuțite”, în sezonul 8.

Anișoara Rusu a fost înscrisă de iubita sa la „Chefi la cuțite” și a trăit o surpriză uriașă! Ce i-au zis jurații Galerie
Anișoara Rusu, concurentă în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Cu o rețetă specială de somon în crustă de migdale, cu mango și cremă de conopidă, concurenta a sperat că va reuși să facă spectacol la „Chefi la cuțite” și să demonstreze că merită din plin să ajungă în următoarea etapă a competiției.

Chiar dacă este de meserie bucătar, Anișoara Rusu a avut numeroase emoții. În timp ce și-a pregătit rețeta aleasă, tânăra a explicat pas cu pas cum a gătit totul.

Anișoara Rusu, dezvăluiri neașteptate la emisiunea Chefi la cuțite

„Chiar sunt curioasă de reacția chefilor. Sper să le sting lumina”, a mărturisit tânăra, nerăbdătoare să afle verdictul dat de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

citește și: Prințesa Anastasia, cea mai dulce concurentă de la „Chefi la cuțite”! „Cred că e mai mare decât mine mixerul ăsta”

Ușile s-au deschis și concurenta și-a făcut apariția în fața celor trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite”.

citește și: Surpriză de proporții! Sorin Bontea a anunțat cine a câștigat amuleta 22 de la „Chefi la cuțite”!

Concurenta a dezvăluit mai multe detalii despre ea, despre pasiunea sa pentru gătit, dar și despre partenera sa de viață. Pentru a ajunge la emisiune, Anișoara Rusu a făcut aproximativ 40 de ore din Italia până în România, apoi a stat 14 zile în carantină, doar ca să poată participa la show.

După ce i-au ascultat povestea cu mult interes, cei trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite” i-au oferit cuțitul și șansa de-a merge, astfel, în etapa următoare din competiție!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Prințesa Anastasia, cea mai dulce concurentă de la „Chefi la cuțite”! „Cred că e mai mare decât mine mixerul ăsta”... La degustarea pentru amuleta 22 de la „Chefi la cuțite” au venit doar Scărlătescu și Dumitrescu! Ce au dezvăluit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x