Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!
Cu o rețetă specială de somon în crustă de migdale, cu mango și cremă de conopidă, concurenta a sperat că va reuși să facă spectacol la „Chefi la cuțite” și să demonstreze că merită din plin să ajungă în următoarea etapă a competiției.
Chiar dacă este de meserie bucătar, Anișoara Rusu a avut numeroase emoții. În timp ce și-a pregătit rețeta aleasă, tânăra a explicat pas cu pas cum a gătit totul.
Anișoara Rusu, dezvăluiri neașteptate la emisiunea Chefi la cuțite
„Chiar sunt curioasă de reacția chefilor. Sper să le sting lumina”, a mărturisit tânăra, nerăbdătoare să afle verdictul dat de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.
Ușile s-au deschis și concurenta și-a făcut apariția în fața celor trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite”.
citește și: Surpriză de proporții! Sorin Bontea a anunțat cine a câștigat amuleta 22 de la „Chefi la cuțite”!
Concurenta a dezvăluit mai multe detalii despre ea, despre pasiunea sa pentru gătit, dar și despre partenera sa de viață. Pentru a ajunge la emisiune, Anișoara Rusu a făcut aproximativ 40 de ore din Italia până în România, apoi a stat 14 zile în carantină, doar ca să poată participa la show.
După ce i-au ascultat povestea cu mult interes, cei trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite” i-au oferit cuțitul și șansa de-a merge, astfel, în etapa următoare din competiție!
Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!